Як і чим годувати домашній щур

Насправді, щури омніворів. Але раціон щура повинен бути збалансованим. Основна частина раціону повинна бути вуглегідратною їжею (не менше 60%), трохи менше білків (близько 25%) і не менше жиру (не більше 10%).

Вважається, що якщо щур їсть 30-40 грам їжі в день, досить для нормального життя.

Як годувати щура домашніх тварин так, щоб він був життєздатним, і головне, здоровим? Про нас До раціону слід віднести рибу, м'ясо та овочі з фруктами, а горіхи з крупами, а також різні злаки, і, звичайно, зелень. Обов'язково дайте щурам щось жорстке, наприклад, моркву або тріщини. Справа в тому, що якщо ви не даєте нічого важкого, то їх зуби не затирають, і так як їх зуби постійно ростуть, його просто необхідно подрібнити їх.

Що таке м'ясо може бути потертим?

Будь-який нежирний кип'ятий або пропарений. До речі, щури люблять всілякі супи і бульйони, і вони повинні бути запечені цими стравами. Якщо ви даєте щури фруктів і ягід, видаліть насіння з них, так як деякі з них містять гідрокянову кислоту, яка є отруйною для гризунів.

Молочні та молочні продукти можуть бути передані щурам. Але потрібно звернути увагу на те, що ці продукти не містять багато жиру і цукру. У той момент, коли ви думаєте про годування внутрішньої щури, у вашій пам'яті необхідно придумати про те, що не годувати! Перелік таких виробів не так великий, тому не складно його пам'ятати.

Не можна давати домашні щури:

Цукерки, жирні і пряні страви, солоні продукти, цитрусові, сире м'ясо. Багато книг радять давати алкоголь. Але я думаю, що це не потрібно говорити про це, це вже зрозуміло, чому у вас є алкогольні напої в сім'ї. Після всього, щури дуже швидко звикли до алкогольних напоїв і відчувають себе погано без них. Також в переліку заборонених продуктів були: сира картопля, буряки, хребта, сира квасоля, сира Брюсселя. У випадках, коли домашні щури отруюються нітратами з кавунами і динями.

Дуже важливо, щоб вода в п'яти завжди була змінена щодня.

Періодично, вітамінно-мінеральні добавки, які продаються в домашніх магазинах, повинні бути додані в корм. Дуже корисно подарувати щурам: томатний сік, крейда, банани, баклажани, цибулю, сливи, дріжджі, рибне масло, часник. Але дивитися кількість їжі з'їсти.

Рати здатні гасити цілий день, але переїдання загрожує ожирінням, що несприятливо впливає на здоров'я. Неприємна їжа повинна бути видалена з клітки щодня, щоб поглинання псованих продуктів не завдала шкоди здоров'ю вихованця. Звичайно, ви можете годувати щурів і готових промислових кормів, якщо у вас немає часу і бажання поперчити вашого улюбленця різноманітними смачними продуктами. Але потім ви купуєте тварину, щоб очистити клітку один раз на тиждень і дозувати готову їжу час від часу? Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. До речі, деякі власники годують своїх щурів за принципом не дають шкоди мені або просто не дуже корисним. Можливо, це правильне рішення, якщо ви не знаєте, що ви можете надати цей продукт або ні.

Джерело: /users/104