Як захопити себе в публічному місці

- в чергі на медичну комісію в військовому офісі, щоб організувати черги і не пустити
- приїхати до декану в нечітки
Поставити заявку на рахунок Макдональда, якщо ви не можете.
- як на вершинах всіх видів - нальоти з іменами президентів на порожніх посадках в метро
У колюмбрії пропонують інші курити
(з плити)
Ви отримали світло?
- голосно затребуваний в аптеці мазь для кітарактних ас
Для молістових мирнерів на цвинтарі: запитайте на лопатку (або хоча б соку) (а потім вже зламані нігті)
- попросіть близьких бабусям швидко зібрати весільний букет з пластикових квітів на 3 тис. рублів (або церемонію не вийде)
Принесіть дідусь в медалі на собаку
Поставте горщик з квіткою в капюшоні і витримайте зовні, щоб викликати дощ і крісель
Запитайте людей, щоб пахнути пальцями.
У мікроавтобусі, коли просять перенести гроші до водія, просто кинути їх до кабіни
Навіть незнайомець у підпункті, щоб його відкликати “сорість, слабкість хвилини”
- в офісі, де проходять сечі, вішайте на всі контейнери зрізу лимона і вставте труби
приймати тести плодів, сечі і крові в одній банці (і мокротиння) (і посипати приправами)
Поставити старі жінки в реєстрі, де офіс euthanasia
Ви можете приїхати в аптеку з таблеток і запропонувати для зміни.
Переглядайте тести, загорнуті в газеті
- ходити з апетарським минулим полицями з медикаментами і періодично запитати: це шпилька? і це щепи?
- в супермаркеті, щоб набрати повний кошик дешевих сковорідок, і при оформленні замовлення, щоб вони слизлися
- вимагати морфину від прищів в аптеці
- намагатися платити за презервативи в єгипетських фунтах, і реагувати на занурення, "Я єгиптяни"
Повернувшись до роботодавця
- Прискорити і збити кошик в незнайомці і викликати в Росгосстрой
Спробуйте приховати в картоплі і баклажанах на ринку
Ви можете забрати будь-які товари і піти в інші місця (ви можете весело провести час на протязі всього дня).
Помаранчеві томати несуть на зустрічі
Зняти шкарпетки і покласти їх на чашку.
На медичній дошці, коли слух випробувано, зателефонуйте номерам, які лікар говорить про багатопліє трьома
Повернутися до роботи, змінити взуття з лівої стопи вправо і вимагати те ж саме з підлеглих
Я не знаю, що план, але я завжди хочу їсти.
Виклик боса «виробництва»
Далі на робочому місці покласти пучок порожніх пивних пляшок і розповісти всім, що друга робота не заважає головній роботі.
Побачити в незнайомця «мою старою жінкою» і спробувати її на голові.
Порада всіх учасників зустрічі дуже зустрінеться, іноді пропонує взяти їжу своїми руками
друкуйте свій портрет у великому форматі і повісьте в красиву раму у видному місці (у роботі)
(за наявності місця на місці)
Напишіть оголошення, що вам потрібно фото на вашому велосипеді для нових проходжень
- над корпоративним туалетом вішайте знак "Плата мийка менше. підпис: нижній поверх
- закріпіть шматочок ковбаси на дошці оголошень і опис того, як ви його знайшли (що, кажуть?)
- Написати оголошення про нових співробітників "Чи обережно він вкрадає цукор і туалетний папір"
Пост оголошення “Запоріжжя перемотування використаного туалетного паперу”
- під час виступу суперників, щоб світити світло і плавно скеля зі своєю рукою (вішні чемпіони з замою співати)
- познайомитеся з усіма учасниками зустрічі «коок-hand» і розподіляйте відповідні візитні картки
Принесіть підлогову лампу з будинку і розкажіть, що денні світильники рухаються ви божевільними
Намалюйте пентаграму під час вашого столу і змащуйте під час
- лежачи під стіл так, щоб ноги випали і сніжинки, що весна знову тріщина (і запитати ключ на 15)
Почати кожен вирок з словами «як мій старий жінка б сказав». . . ?
Листи та виписки починаються з фрази «Год – ваш суддя». . ?
Напишіть «білий» на кавовій машині.
- вішати в конференц-залі оголошення "поцікавити запит: не далеко в стілець!"
“Див мій друг катером” – Айвін
Спрей туалетний очищувач повітря і почати мухувати з секретами

浜у 涓 蹇
Звідси.