Eco-lights від сухого гарбуза

Найяскравіший відпочинок осені пройшов, але Хеллоуїн - це час, коли гарбуз правила м'яча! Що здивує нас в цей час дуже корисний рослинний (за іншими версіями - ягодою або фруктами)? Можливо, питання потрібно покласти інакше: ці приголомшливо красиві світильники з звичайного гарбуза? Про те, як все почалося, говорить польський дизайнер Пжемак Кравчинський – обличчя власного бренду «Калабарте».

Я почав робити ці лампи в 2009 році - Я просто сталося на місці гарбуза, і вона вдарила мені. Як тільки я закінчив мій перший світильник (який ще прикрасить мій номер), я знав, що я хотів триматися – і він незабаром став пристрастю мого життя.

Я впевнений. Спочатку я навчався будівельником і працював в архітектурному бюро протягом декількох років. Але в 2010 році я подарував йому весь час і присвятив тому, що я дуже сподобалося.

3610Р. 4200Р.

Коли я бачу, скільки зацікавлених людей покажуть у моїй роботі і скільки вони цінують те, що я роблю, відчуваю величезне задоволення. Це мотивує мене, щоб зберегти виготовлення гарбузових вогнів.

Для створення світильників від гарбуза потрібно терпіння і точність на всіх стадіях роботи - від утворення ідеї і початкових ескізів, закінчуючи обробкою рослинної обробки.

По-перше, необхідно ретельно пролетіти і висушити таким чином, щоб оболонка була практично жорсткою. Процес сушіння може приймати 2-3 тижні, після чого отримана рама повинна бути оброблена так, щоб комахи не з'їсти її. І тільки після чого починається магічна трансформація гарбуза в вогонь.

Дизайнер не пропускає на різьблених орнаментах і стразах, надаючи еко-легам екзотичний вигляд: такий гарбуз не підходить для прикраси барна, але елітних квартир!

р.

«Я шукаю натхнення і гармонію в всьому, що оточує мене: ідея може раптом попадати на голову в будь-який момент. І все ж я повинен визнати, що фрактали надихають мене самим, каже талановитий полюс.

Варто освітлювати ці осінні фрукти з галогеновими лампами, як стіни і стеля приміщення будуть покриті дивовижними візерунками: дивна гра світла і відтінок пожежної гарбуза заповнює атмосферу ледь відчутною магією ...

«Будівля сухого гарбуза повністю відрізняється від структури стандартного дерева», – розповідає Кравчинський. «Це більш однорідний і не містить річного кільця, клітковини або сучки. Зовнішній темний шар гарбуза важче, ніж глибокі світлі шари. Тому гарбуз є своєрідним явищем в природі: це сировина, що дає величезні можливості для обробки.

Я використовував, щоб зробити світильники з двох місцевих сортів гарбуза, але після поїздки в Сенегал, де я відкрив Африканський сорт, я його використовувати для роботи.

Для мене якість і досконалість готової лампи, самонаповнення і задоволення роботи залишаються вирішальними факторами – вони важливіше, ніж кількість ламп, які можуть бути створені в даній періоді часу. Для мене дуже важлива творча свобода і брак продукції. Таким чином, робота на одній лампі займає від 1,5 до 2 місяців.

Моя головна мета – надати людям, які цінують оригінальні, виняткові речі, високу якість, точність і увагу на деталі.

Сьогодні, такий чудовий «лінвер» буде коштувати співвідношенню екологічно чистої розкоші близько $ 2600.

03039, Україна

Джерело: /users/104