Клиповий торт Дайвайдер, "доктор" кісточки з Аними Кауша

Ми поділилися помаранчевими, багатьма з нас, і він один. Сімілярна ситуація, особливо коли замість апельсина - торта, і ділиться своєю компанією солодкий зуб. Це тільки з апельсином буде набагато простіше, тому що він вже спочатку ділиться на скибочки, і торт повинен вирізати самостійно. А шматочки вийдуть нерівномірно, один більший, інший менший, і якщо торт вирізати в середині дитячого свята, немає зайвих і змах. Чому я принаймні? Чому він отримав найбільшу частину? У цьому випадку ви не можете обійтися без клипового торта Дайвайдера, особливого «диспенсера» для торта, придуманого Аними Кауса.

Цей винахід настільки простий і очевидний, що багато читачів, ймовірно, відповіли “і як я не можу здогадатися раніше?” Невеликий прилад, що нагадує дитячу йо-йо-йо-йога, слугує чимось схожим на «коло», що вимірює розмір одного шматка. Дозатор фіксується в центрі торта, маркери встановлюють на певній відстані один від одного, а пристрій обертається навколо його осі, нарізаючи торт на рівні, ретельно вимірюються порції.

Маркери на сліпому торті дайвайдер призначені для в'язання ножа - дизайнери впевнені, що це полегшить відрізання торта і не дозволить ножем ковзати, зволожуючи налаштовану систему. Маркування «диспенсора» дозволяє розділити десерт на 6, 8, 10 або 14 рівних штук, однак, якщо тістечок занадто великий, можна зробити ще одне коло «жирності» і збільшити кількість порцій. Головне, що кожен буде задоволений, і вони не будуть виглядати один одному, ревно шукаючи, хто отримав найсмачніші страви. Дозатор торта Animi Causa легко мити, сушити і очистити.

Джерело: /users/78