Життя пам'ятника любові

Любов, якщо це реально, може працювати чудеса. І навіть коли смерть міцна, любов живе в серці того, хто змушений залишитися. У пам'яті дружини англійський фермер висаджував дубовий гай з серцеподібним газоном посередині, створюючи живий пам'ятник любові. Коли дружина Вінстона Janet, з ким вони жили в миру, любов і гармонія протягом 33 років, помер раптово 17 років тому, присвячений чоловіку висаджувати саджанці дуба на шість соток землі цілий тиждень. Він не зробив його випадково. Не всі. Дерева висаджували таким чином, що серцеподібний газон, утворений посередині, гострий кінчик якого буде вказувати на місце, де народився Janet і провів її дитинства.

На Гаві, газон, який займав майже акрів землі, став справжнім оазисом, тихим, хто припинився на тлі життя, де він часто поєднується з собою і образом в спогадах коханого. Довгий час незвичайний пам'ятник мешкав сім'ї, тому що на рівні землі газон просто невидимий. Чи може таке диво непристойне? Звісно! Це було лише справа часу.

«сердя» газону у всій своїй славі був знятий Andy Collett, літаючи по по полях в повітряній кулі. Коли символ любові був мальований серед дерев, він не міг вірити власні очі – це так несподівано і незвично. «Я маю власний повітряний куля і я літаю досить часто, але це дуже дивно, що я коли-небудь бачив з неба. Це просто ідеальне серце, розумно приховане від цікавих очей. Ви не знаєте, що це існує. Ви можете уявити, що це історія любові, Collette ділиться враженнями.

Ідея створення величезного серця на полі пам'яті свого улюбленого народилася в Хавусі відразу після смерті дружини. «Я думав, що це чудова ідея. Він був як епіфані. І я висадив кілька тисяч дубових дерев, говорить Winston Howes. До речі, на кілька тис. фермера означає близько 6 тис. саджанців!

«Коли робота була виконана, ми встановили лавку в поле, що стоїть на місці, де жив Джейнт. Іноді я приходжу сюди просто, щоб сидіти в тиші і думати про речі. Це красива пам'ятка, яка буде залишатися тут протягом багатьох років, говорить фермер.

Winston Hawes є власником 112-агрецької ферми біля Віквара в Південній Глостерширі. Дубовий гай знаходиться біля садиби. Поле у формі серця захищено щільним живоплотом. Ви можете дістатися до центру серця тільки вздовж шляху, що веде до загостреного кінчика.

«На краю нашого серця висаджуємо великі дубові дерева, а потім вирішили додати живоплот. Заточена частина серця спрямована на ватон Хілл – Батьківщина Джейнта, говорить Хавіс. І навесні жовті нарциси цвітуть в центрі серця, висаджують любовними руками в пам'яті того, що ніколи не повернуться, але які завжди будуть жити в серцях тих, хто був дорогим. Ніщо не можна сказати, від такого ситного ландшафтного дизайну, з'являються сльози в очах, а душа стає трохи світліше.

Джерело: /users/104