Мусорний арт

Яку програму знайти різні яруси, які люди тихо зібрані в шафах, меззанині, балконах і гаражах? Якщо різні трюфелі не можуть бути передані до відходів паперу або металобрухту, це здається непотрібним і гідним тільки маркером.

Проте сучасні люди з мистецтва не оцінять такий жест, адже це відходи креативної сировини! Серед таких визначних пам'яток і героя нашої історії є відомий американський художник і скульптор Том Дейнінгер, який перетворює кілограми різних нечудних на вражаючі портрети, пейзажі і натюрморти.

Р

Мозаїчні полотна дизайнера з афаря виглядають як реальні картини, пофарбовані великими штрихами олії або акрилу, але на ближньому огляді можна розглянути всілякі яруси в них: пластикові пляшки і чохли, використовувані труби з косметики, нігтів і шурупів, деталі з ламаних ляльк, брелок і дроти, розірвати кульки, запасні частини від побутової техніки, скребки тканин і кулачок ... - в цілому, дійсно все, що прийшла до руки художника і відповідає бажаному кольору.

З його роботою Том намагається не тільки висловити себе, але й привернути увагу громадськості до проблем навколишнього середовища: «Паркові ліси з сміттям, а також розсіювання сигарети на пляжах і вулицях, впливає на природу і себе», – розповідає Дейнінгер.

3610Р. 4200Р.

Позбутися від цього сміття (і позбутися від нього красиво!), художник використовує сміття «закриття» накопичується в будинку і приймає такі подарунки від родичів, сусідів і знайомих.

Неможливим стає можливим: незліченні і неестезні відходи, які можуть відлягати планету, в руках Тома перетворюється в щось красиве, оригінальне, збуджена глибоким значенням.

«Я віддаю клеєний пістолет у моїй роботі, але є інші інструменти, які я маю справу. Я люблю працювати з усіма видами матеріалів. Справжнє задоволення для мене полягає в тому, щоб прийняти те, що зроблено для одного призначення і зробити його працювати відповідно до моїх правил, що полягає в виконанні абсолютно іншої функції.

Зображень і ідей для своїх творів Том Дейнінгер малює з різних джерел: знімки з фільмів, а також порід знаменитих картин, а також образів знаменитих знаменитостей, і фантастики з голови ... Дві основні теми своєї роботи – кольори природи і жіночої краси, які є основними інтересами в житті художника.

«Я завжди знаю, що хочу зробити. Я люблю малярію, так як я був малюком, і це просто призвело мене до того, що я зробив зараз. Я хотів малювати для себе, не чекаючи багато уваги до своїх ескізів. Але, щоб порадувати своїх батьків, я закінчив художню школу – і він дійсно відкрив для мене весь новий світ.

Близько десяти років тому він почав експериментувати з різними об'єктами «безкоштовного» і поступово підняв цю ідею на високий творчий рівень. Разом з тим талановитий художник не проводить весь свій час на настоянки зі сміттям: він все ще займається реальним живописом, а також лекції в школах і коледжах Острів Род.

У той же час Том має час для активного і щасливого життя: він любить відвідати природу і піти в кіно з коханою дружиною і трьома дітьми, а також насолоджуватися спортом - серфінг, катання, сноубординг і гірський велосипед. Що не модель ролі?

р.

Джерело: /users/104