354
5 Поради щодо запобігання зубного колапсу
Чим простіше і ефективніше запобігти утворенню карієсу, ніж лікувати за допомогою начинки або інших стоматологічних втручань. До того ж, ви можете купити квиток на літак. Залежно від ступеня диска, лікування може коштувати серйозні гроші.
Якщо ви хочете знати, як запобігти карієсу природним шляхом (без хімії або звичайного лікування), ми можемо надати вам кілька простих порад:
1,1 км Більше лужно-багатих продуктів. Алкалін робить кістки більш міцними і здоровими. Тому споживання продуктів, багатих лугами, дозволить запобігти появі каріозних порожнин. До цих продуктів відносяться овочі та фрукти.
2,2 км Збалансувати рівень кислотності. Підвищена кислотність може призвести до дисбалансу pH в організмі, а до втрати кальцію. Кальцій є важливим для здоров'я кісток. Спробуйте їсти менше продуктів, які високо в кислоті і цукру, оскільки вони призводять до підвищеної кислотності і порушують баланс PH у вашому тілі.
3. У Вживати овочі сирою. У процесі термообробки овочі втрачають деякі поживні речовини, які є будівельними блоками для клітин. Вживати овочі сирими принаймні один раз в той час, коли ваше тіло отримує якомога більше поживних речовин.
4. У Використовуйте масло чайного дерева. Включаючи масло чайного дерева серед продуктів, які ви використовуєте для щоденного догляду за порожниною рота. Чайне дерево може дійсно захистити зуби від розмноження бактерій, а отже від руйнування зубної емалі.
5. Умань Пити більше води. Вода необхідна для утворення слини. І слина дуже важлива для підтримки здоров'я порожнини рота. Він містить важливі ферменти, які охоплюють зуби і захищають їх від проростків.
Це найбільш основні кроки, які ви можете прийняти, щоб запобігти карієсу. Вони допоможуть вам зберегти здоров'я не тільки зубів, але і всього тіла.
Джерело: /users/78