The 1001 Floating Chair by Томас Хіманн і Markus Dilger

р.

Важкий, дуллер – мабуть, цей принцип був направлений дизайнерами Томасом Хіманом і Марком Ділджером, коли вони прийшли з дизайном крісла з ім'ям 1001, який був одним з останніх розробок дуету в минулому році. Правда, цей дизайн можна назвати кріслом з протяжкою. Шкіра, будинок «природа», шматочок меблів для тих, хто ще не сидить, і постійно скелях на стільці, стілець, стілець. У будь-якому випадку, я поготував свого крісла.
Проект 1001 by Thomas Hiemann і Markus Dilger як соняшникова шапка. Це просто як широка і міцна на вигляд, і так само як нестійка. Якщо покласти щось з відчутної ваги зверху, шапка відразу починає сходити з боку до сторони, балансуючи на товстому і міцному стеблі. Правда, стілець 1001 цих стебел близько 90 штук, вони набагато тонше, але також набагато міцніше, міцне і еластичне. Тигр цей "сумпер" напевно витримає.

Дизайнери, однак, порівнювати свій проект з хмарою або з «карпет-планом», що також плавно рухаються в повітрі, летять над землею, а іноді просвітлює попереку з його плавними рухами. Не дивно, що деякі люди можуть лежати і взяти з собою в цьому незвичайному місці. І більше, ніж інші, діти неодмінно порадують про це, і не тільки дошкільні, але і школярі в свідомому віці. Я хочу, щоб вони не були такими розвагами! Крім того, дана меблі стане відмінним доповненням до інтер'єру дитячої кімнати, своєрідним поєднанням приємних і корисних, розважальних і функціональних.

Дизайн сидіння, стілець 1001, складається з більш ніж 30 кластерів, встановлених на алюмінієвій основі, з 3 еластичними штангами кожен. Шапки кластерів розрізають і складаються так, щоб сформувати геометричний візерунок поверхні і, навпаки, прикрасити структуру меблів.

Джерело: /users/276