Okunoshima - острів в Японії, де живуть кролики.

Японський острів Окуносіма - це справжній рай кролика, ці смішні довгоземні тварини на вулицях так багато, що ви думаєте, що ви почуєте вичерпненого: "О, мій Бог, мій Бог!" Я так пізно. Можливо, різниця між цими тваринами і Каррол Білий Кролик полягає в тому, що вони не знають, як говорити, але незважаючи на це, вони відчувають себе як повноцінні власники на невеликому острові. По дорозі острів сам отримав сумну популярність завдяки тому, що під час Другої світової війни на його території випробувано топ-секретна хімічна зброя.

Японія підписала хімічну зброю в 1929 р., але з тих пір, як і секретне виробництво найсильніших токсичних хімічних речовин не зупинилося до кінця Другої світової війни в 1945 р. Окуносіма, розташований між островами Хіросіма і Шикоку, був відмінним тестовим сайтом, оскільки він розташований далеко від Токіо, він виробляється близько 6 тонн гірчичного газу. Щоб запобігти витоку інформації про секретний об'єкт, острів не був навіть позначений на картах, а заводські працівники не знали, що вони виробляли. Після закінчення війни були знищені всі документи, що стосуються рослини.

Поява кроликів на цьому острові, на жаль, не випадково: тварини були привезені тут для експериментів, вони кладуть експерименти з отрутами. Після того, як виробництво «закінчено», люди випустили кроликів до свободи, за півріччя їх населення досягло 300 осіб, і сьогодні відчувають себе дуже комфортно на острові. До речі, неофіційне ім’я Окуноми – Усагі Шима, що означає «Раббітний острів». Кролики використовуються для людей, тому вони завжди готові прийти ближче і насолоджуватися харчовими продуктами, приготованими для них.

Джерело: /users/276