Шпигунський монітор (23 фото)

Ми хочемо показати вам, як перетворити старий РК-монітор в шпигунський монітор!
Для всіх, монітор буде виглядати як білий екран, але не для вас, адже у вас будуть спеціальні «матичні» окуляри.

Все, що вам потрібно, є пара старих окулярів, паперовий ніж і фарбований розчинник.

Ось що я використовував:
Звичайно це РК-монітор.
одноразові 3D окуляри з кінотеатру (старі сонцезахисні окуляри досить підходять)
розчинник (або аналоги)
папір-knife
шприц
паперовий рушник
пердят

Крок 1. Візьміть монітор.

Знайти старий монітор, який ви готові до жертви.

Видаліть пластикову раму, викрутивши всі гвинти на задній стороні.

Крок 2. Вирізати поляризацію плівки.

Більшість РК-моніторів мають двошарове покриття на склі: поляризацію для фільтрування світла не слід бачити і матувати антирефективну плівку. Ми не потребуємо антиглара, і використовуємо поляризацію в наших келихах.
Настав час взяти ніж і нарізати плівку на самому краю екрана. Не боятися виштовхувати, метал не подряпинить скло, якщо він не має малини крихти і пилу.

* Поради від коментарів: не всі монітори мають покриття двох плівок, приклеєних на деякі вони просто накладаються і якщо видалити захисні металеві краї матриці, їх можна просто видалити без різання.

Потім знімати плівку з екрана. Пам'ятайте, щоб зберегти поляризацію плівки і запам'ятати його орієнтацію.

до 1 2 3 4 5+

Крок 3. Очистити екран клею.

Після того, як ви прибрали плівку, ймовірно, був клей на екрані, ми переходимо на брудну роботу.
Очистити клей розчинником і паперовими рушниками.
Габаритний зображення

Я знайшов, що якщо ви покриваєте екран з паперовими рушниками, які занурилися в розчинник і дайте їм лежати, буде легше видалити клей. Також для видалення клею можна використовувати деякі шматки пластику або дерева, просто скручуючи клей з екрану.
р.

Будьте обережні, переконайтеся, що розчинник не потрапляє на пластикову раму.

Крок 4. Робота на моніторі завершено.

Після того, як ви очищали весь клей, можна зібрати монітор. Навіть перед тим як зробити окуляри, ви можете перевірити монітор з поляризацією плівки!

Крок 5. Видалити старі лінзи.

Я використовував одноразові 3D окуляри з кінотеатру, щоб створити окуляри, але ви можете використовувати інші.

Вичавити скло або розібрати склянки, якщо це можливо.
17034764

Крок 6. Сканування, відстеження, різання.

Якщо ви плануєте використовувати верстат з ЧПУ або лазерне різання, скануйте та отримайте зображення контурів елементів (тривалий відлік).
Автор статті займається цією діяльністю для замовлення, тому є такий дивний для більшості пропозицій

Я відсканував скло. Ви можете використовувати їх як модель для їх розташування. Пам'ятайте, що важлива спрямованість поляризації. Сторони також мають значення (переду/замовлення).

Ви також можете використовувати той же паперовий ніж для вирізання лінз.

Крок 7. Ми збираємо наші окуляри і насолоджуємось!

Ви можете зібрати окуляри, ви готові трохи весело!
р.

7588077 р.

Люди можуть подумати, що ви божевільні зірки на білому моніторі під час носіння сонцезахисних окулярів!

Але я думаю, що це ще весело!