Де я можу побачити північні вогні?

Північні вогні є приголомшливим, захоплюючим видом. Триває від декількох годин до декількох днів. Типові північні світильники виглядають як блискуча завіса, що мерехтить синім - зеленими світильниками з інтерсперсованим рожевим і червоним. Ці кольорові льонки мають ширину до 160 кілометрів, довжиною до 1600 кілометрів. Танці в темному небі люблять полум'я, Північні вогні є захоплюючим і чарівним виглядом.
р.

Ви повинні знати, що північні вогні залежать від активності сонця. З підвищеною сонячною активністю в космосі вводять величезну кількість частинок. Коли вони досягають магнітного поля Землі, вони йдуть в сторону Північного полюса, де вони взаємодіють з верхньою атмосферою.

Найвища ймовірність бачити північні вогні від 10 до середини дня. Ідеальними умовами є морозильна, прозора погода, а небо обов'язково повинна бути безхмарно. Пам'ятайте, що дивитися на північні вогні в місті небажано, тому що дуже заважають міське освітлення. Виберіть місто, або сільську сторону в цілому, де вуличні ліхтарі не змагаються з природним явищем північних вогнів.

Як зазначено вище, краще спостерігати північні вогні в полярній області північних країн, тому бути готовими до холоду, морозу і не забувати про тепле одяг і рукавички. Найкращий час побачити північні вогні з жовтня по січень.

Кожен північний світло унікальний. Нерідко він являє собою три смуги на фоні нічного неба. Ви також можете побачити щось, як мерехтливий заєць або вихров, який схожий на палі диму.
р.

Північні вогні можна побачити в Нідерландах, Фінляндії, Ісландії, Швеції.

Джерело: /users/155