Я починаю нове життя в понеділок - я буду грати в спорт.

Рік приїжджає до свого логічного кінця, і багато хто з нас знову обіцяють себе: «З першого січня я починаю нове життя – Я буду займатися спортом, харчуватися право, витрачати менше часу на перед телевізором і бути на відкритому повітрі частіше...» «Чому чекати до нового року, якщо ви можете розпочати виконання цієї чудової обіцянки зараз?» – підказка творчих відбитків від ілюстратора Оскар Рамос.

Після того, як все-таки «забудьте» - все-таки перетворюється на «день»!

Чи не змусити себе відключити диван? Тим не менш, хайкер торкнеться війни на домашніх фліппінах і, пізніше, перемагає! Темпераментальні овочі-фрукти також готові дати тепло нездорової їжі - так що брухти будуть літати по кутах ...

Оскар Рамос – талановитий художник Чиліан, який живе та працює в Сантьяго. Співпраця з провідними рекламними агентствами в Європі. Тексти пісень, а це означає: Його карикатури дійсно роблять для дії, не вони?

Напис на пакеті читає «Не дерева, ні ІКЕА». ІКЕА - це велика голландська компанія, яка виробляє та реалізує недорогі меблі та інші побутові товари. Компанія увійшла на ринок кілька десятиліть тому і дотримується прогресивних поглядів: вона використовує сертифіковану дерево, має довгий перемикач до економічних джерел освітлення і так далі. Однак, з його постером, WWF запрошує споживача думати: якщо лісові ресурси лікуються безтурботно, що буде добре відомою роботою виробника, а дерев'яні меблі залишаються максимально доступними, оскільки це сьогодні?

Amazon Rainforest часто називають «легені планети», і цей друк захоплює суть виразу. «Якщо ви хочете дихати, перестати руйнувати дерева», читати слоган. І стан відноситься не тільки до далекої Бразилії або Еквадору, тому що для планети є не єдиний неімпортний леза з трави!

Але перетворити в дерево самостійно, знову не варто – це тільки в уяві художника, яка людина може «захопити корінь», покривати себе листям і почати фотосинтезування. У практиці лінь, трудалізм і просто сидячи в одному місці тільки перетворюються в проблеми зі здоров'ям.

На дорогах снігу, льоду або вологий холод "шке" - і хоча ми доведемо свободу руху, не встигнути приїхати на високу швидкість. «Що року сотні людей гинуть в автомобільних аваріях, залишаючи свою сім’ю і друзів нездатними. Будьте обережні і дотримуйтесь правил дорожнього руху, – знову нагадує соціальну рекламу. По-перше, найкращий подарунок для свят, щоб провести їх в хорошому здоров'ї і оточенні близькими!

Джерело: /users/104