Призначення Тарілки - розбірні лотки

Що таке наше життя? Право, грати. З цього непереборного факту виходить молодий італійський промисловий дизайнер, випускник Політехнічного інституту Турина, Андреа Рекаліди. Тарілки Його призначення – це незвичайний спосіб згадати такий цінний досвід як давньою традицією великої сімейної вечері, яка майже забута завдяки нашому сучасному світу швидкого харчування та вечерь перед телевізором.

Мета створення цих чудових страв полягає в тому, щоб зібрати всіх разом, сім'ї, друзів, сусідів, для веселої гри, написаної праворуч на пластинах. Крім того, ці пластини чудово підходять для того, щоб, наприклад, перша дата, коли більшість людей відчувають себе байдужими і не можуть відразу знайти загальні теми для розмови. І тільки для сором'язливих людей, які важко поговорити з іншими людьми без замішування і почервоніння.

Комплект складається з двох пластин. Для того, щоб почати гру, потрібно вказати стрілку на верхній пластині у людини, потрібно поговорити і відповідати її фразою з нижньої пластини, щоб зробити пропозиції для початку розмови. Це результати фраз, як «Ви повинні попросити маму» або «Я хочу поцілунати тебе». й

Цей незвичайний набір виступає як звичайні страви, так і як когнітивний і грайливий спосіб відновити сімейні розмови або почати нові відносини.

Саме такий спосіб спілкування обов'язково сподобається дітям і дорослим. Колишній оцінить можливість грати на столі, дотримуючись правила «Коли я їсть, я глухий і пуховик», а останній зможе знайти спільну землю з далекими близькими.

Джерело: /users/276