П'ять кращих батьків

Аватар улюблений батько оприлюднив онлайн-інструмент, щоб вбити його аватара сина.

Twenty-three-річний Xiao Feng не хочу працювати. Він не продемонстрував нічого іншого, ніж онлайн-ігри, до якого він присвятив весь час. Відчайдушний батько розтоплений онлайн "майстер" - високий рівень гравця, який постійно загинув гравця Xiao. Батько нарахував на те, що через постійні втрати, сина його в кінцевому підсумку буде нудно, кинути грати і взяти його розум. Але план не працював - мерцензіар - «навчитель» скоро розповіли про замовника.

Китайська мама мільйонера почала працювати як джент, щоб встановити хороший приклад для своїх дітей.
Нема мільйонера погоджується взяти помста на вулиці за $ 228 на місяць. Але це буває. 53-річний Ю. Южен зробив фортуню в нерухомості, яка становить 1,7 млн. дол. США. Незважаючи на це, з 1998 р. вона прокидається в шість разів на тиждень на 3 м.кв. і прокидається два і більше кілометри дороги. Це лише для однієї мети: бути прикладом для ваших дітей.
У своєму житті Ю часто спостерігали, як чужі гроші і неозброєні сили впливають на людей, і почали робити все можливе, щоб забезпечити, що ця доля не впливає на її сім'ю. Вона попередила дітей, «Якщо ви не працюєте, я подарую всю властивість державі». А працює – син працює водієм, дочка – офісна клітка.

батько проводить все своє дозвілля з паралізованої дочкою в руках.
4 роки, Рейк ван Бек бере участь у атлетиці з дочкою, яка страждає на церебральну пальцю. Вона не може ходити, вона не може говорити, але її батько обов'язково вона любить бути на відкритому повітрі. Так Рик йде плавання, штовхаючи катер з дочкою перед ним, їде на велосипеді, сидить її в обладнаному місці за ним, а коли він тягне, він розгортає коляска перед тим, що дочка може відчути бризку на обличчі.

4026954

Батьки мають татуюваний інсуліновий дозатор від SolidarДо сина мій.
Філіп Omond і Camilla Boivin отримали татуювання на животі, у вигляді дозатора інсуліну.
Його син Яков розповів, що він мав цукровий діабет, коли він був лише трьома і половиною років. Хлопці захотіли, коли він поінформував, що тепер він завжди буде володіти особистою маленькою «роботою», яка буде вводити його з ліки 4-5 разів на день.
Він швидко звик до до дозатора, але один день він сказав мені, що він відчуває себе різним і просить, якщо все ще люди, які необхідні для перевезення такої речі з ними. Щоб не допустити дитину від того, щоб бути сумним, Філіп і Camilla татуюванняли себе у вигляді дозатора.

Метод Адама Сандерлера виховання.
Я думаю, що батьки не повинні бити своїх дітей. Так що я зроблю своїх дітей Justin Bieber футболки та взуття Crocs до школи, тому інші діти роблять це для мене.

Джерело: /users/413