I am not a Georgian citizen Я не є громадянином Грузії I am not a Georgian citizen მე არ ვარსაქართველოს მოქალაქე I am not a Georgian citizen I am not a Georgian citizen I am not a Georgian citizen Я не являюсь гражданином Грузии I am not a Georgian citizen

Поціновувачі Adrenaline люблять 4x4 автомобілів, завдяки яким можна відвідати місця, де часто важко піднятися на ноги! Про авто Mercedes-Benz G63 AMG 6x6, що не чотири, але шести рушійних коліс!

Mercedes-Benz G 6x6 був створений для військових потреб (це компанія має довгу дружбу з захистом). Після всього армійські автомобілі часто доводиться зіткнутися з ситуаціями абсолютно бездоріжжя, з їздою на грубій місцевості. І на проникності автомобіля, іноді, залежить від життя людей, які знаходяться в ньому.

I am not a Georgian citizen Я не є громадянином Грузії I am not a Georgian citizen მე არ ვარ საქართველოს მოქალაქე I am not a Georgian citizen I am not a Georgian citizen I am not a Georgian citizen Я не являюсь гражданином Грузии I am not a Georgian citizen

р.

Тим не менш, основною технічним характеристикою Mercedes-Benz G63 AMG 6x6 є, звичайно, шести колісних коліс, які обладнані автомобільом. Завдяки їм ця машина може входити в топ під кутом 52 градусів і вийти на індикатор 54. У той же час в аварійних випадках на коротких відстанях кут підйому може бути сто градусів.

Джерело: /users/276