Відкрився секрет довгого життя

Експерти американських центрів контролю за хворобами і попередження виявили, що уникнути передчасної смерті, необхідно позбутися від 3 основних шкідливих звичок. Експерти показали, що це ніколи не пізно, щоб почати турбуватися про здоров'я.

Протягом 5 років досвіду експерти провели ходові тести на 1000 осіб, які поділилися на 2 групи: курців і некурців. Результати показують, що позбавлення від шкідливих звичок позитивно впливає на здоров’я. Але куріння не тільки поганий звичок.

Відсутність фізичної активності.

Підтримуюча фізична активність є невід’ємною частиною підтримки належної функції серця, функції мозку та міцної кісткової тканини. Деякі старші люди вважають фізичними обмеженнями, щоб бути нормою, вони звикли до неї. Але є прості способи продовження активного старіння – і вони доступні кожному. Прогулянка - фундамент основ.

Змішування таблетки.

Багато старших людей приймають кілька ліків, іноді важко стежити за тим, що і коли взяти. Так само буває, що вони приймають наркотики без консультації лікаря. Тому найпростіший варіант, щоб уникнути помилки, члени сім'ї повинні стежити за надходженням таблеток і медикаментів, позначити групу препаратів з різними кольорами.

Коріння і вживання алкоголю.

Відкрився секрет довгого життя р.

Небезпечні наслідки для людини в будь-якому віці, але старші люди, які не дають такої звички, можуть безглуздо завдати шкоди. Наслідки багатьох препаратів можуть варіюватися, якщо змішувати з спиртом, і може позувати серйозні ризики здоров'я, особливо для літніх людей.

Надмірна вага.

11550 р.

Надмірна вага може бути причиною величезних проблем зі здоров'ям і – в тому числі цукрового діабету, хвороби серця і інсульту. Слід зазначити, що це може призвести до зменшення бажання сексу. Хороші вуглеводи проти шкідливих вуглеводів і продуктів з величезною кількістю жиру і цукру – ці правила дуже важливі для молодих людей.

Джерело: /users/559