Найвища дівчина світу

Найвища дівчина в світі - 18-річний Іллін Сільва. Висота - 2.04 м. Вона живе в Салінополі. Дівчина знайомиться з 22-річним хлопчиком Франліндо да Сільва, висота якого становить 1,62 метрів.

Єлисані є своєрідною формою гігантізму, яка прийшла з пухлини на гіпофізі. Лікарі виправили ситуацію, але висота дівчини в 17 залишилися однаковими.

Підліток дівчина хоче бути моделлю. Він зауважив про свого хлопця: Я любила свою особистість, як він подружився з людьми, і його ставлення до мене. Єдине, що я не схожа на те, що коли ми тримаємо руки, люди думають, що мій молодший брат або син. й

Франліндо - будівельний працівник. Його друзі часто задають питання про те, як він захопить її.

Але хлопець завжди каже, що любов не знає обмежень. «Для себе чудовою людиною. Так, вона високо, але вона дуже гарна, вона має гарне обличчя. Я не ембариш її висоту.

Дівчина була некомфортна їзда на шкільному автобусі, а пізніше вона залишила школу через дразнення одноденників.

Єлисані живе в маленькому будинку з сестрами і матір'ю Ана Марія Сильва і stepfather Luis Jorge.

«Я хочу, щоб вона була такою, що всі інші», – каже її мама. Я відчуваю, що вона некомфортна.

У зв'язку з стрімким зростанням, Єлисані часто має мігрені і біль в кінцівках.

Джерело: /users/413
...