Найвищі батьки світу

Якщо батьки є найбільшою заміжньою пара в світі, шанси на те, що їх діти виділять з натовпу своєю висотою. І дівчина Кеіша і Вілко Вана Clifov-Boltonov не виняток. Дочка Йона, вагою 4.2 кг, висота 56 см. До такого колишнього зростання можна всього два відсотки дітей.

Keisha (висока 1.97 м) і Вілко (висока 2.12 м) від Dagenham в Essex.

Зараз ця пара займає почесне перше місце в Книги рекордів Guinness як найбільша пара в світі.

59385404

«Я люблю бути мамою, і я хотів би бачити дітей, які виростають, як їхні батьки. Ми хочемо бути найбільшою сім'єю у світі, і ми на дорозі. Я завжди можу бачити своїх дітей, де вони є. Вони знайдуть, щоб приховати, оскільки вони добре ростуть. Я дуже звик до наших високорослих дітей, які Йона, здається, мені досить дитина.

Кеіша мала носити чоловічий одяг під час вагітності, так як для таких високих мам не пришивають спеціальний одяг.

р.

Кеіша зустрівся з Вілко, який був охоронцем в школі, в спеціальному клубі для високорослих людей. Вона любила спосіб танцювати. Коли вони одружилися в 2002 році, вони відразу змінили дверні коробки в будинку, щоб не згинатися при виїзді приміщення.

Джерело: /users/413