Flexer камера з рідкими лінзами

У 2005 році в Франції презентували першу закриту презентацію технології «рідких лінз». Пізніше в 2007 році створено камеру з лінзою на основі рідких лінз. Рідкі лінзи почали вводити в виробництво мобільних пристроїв. Але вони малий діаметром 7-10 мм. Такі лінзи не дозволяють знімати у високому дозволі. Після багаторічного розвитку, остаточно знайдеться ідеальне рішення.

Flexer - це цифрова камера з гнучким об'єктивом та рідкими лінзами. Об'єктив здатний змінити форму. Це дозволяє покрити широкий кут вигляду крупним планом.

5556934

Основою для рідинних лінз є вода (але в реальності, будь-яка провідна рідина може бути використана). Замикається між двома краплями водовідштовхувальної речовини (масло). Цей дизайн оточений оболонкою скла або міцною пластикою. У зв'язку з хімічними властивостями води і масла не перемішують, так як масло є гідрофобною речовиною, тому додаткові розділи, що розділяють їх не потрібно. Далі на рідину наноситься певна невелика напруга, завдяки своєму ефекту краплі води змінюють їх форму. Вода не вимагає інших додаткових втручань, таких як опалення, зміна щільності тощо. Чим вище подається напруга, тим більш подовжений падіння стає. Об'єктив змінює фокусну довжину.
Самозаправка побудована в. Камера з усіма його нововведеннями досить проста у використанні. Ідеально підходить для початківців, дітей, любителі. А його дизайн здивує навіть найвибагливіших клієнтів з креативністю.

Фото, зняті з камерою Flexer, відрізняються високою якістю. Сама камера дуже невелика за розміром. Але ця відмінна вартість багато безсоніжних ночей розробників, які працювали для нас!
Життя проходить дуже швидко, але я хочу пам'ятати кожного разу. На жаль, людський мозок не здатний цього, але ми можемо захопити яскраві моменти у фотографіях. Однак я хочу яскравість фото не відрізняється від яскравості моменту, і це можливо тільки з великою камерою.

Джерело: /users/104