Жінки відрізають пальцями для взуття на підборах

Незвичайно ставиться операція ніг. Вентилятори вузькі каблуки змінюють ноги, щоб відчувати себе якомога простіше в цьому важко носити взуття.

Проте, останнім часом ця операція стала дійсно екстремальною, як ряд жінок тепер йдуть навіть до ампутації пальців. Маленькі пальці попереджають жінок від задоволення високих підборів. Пальчатка і ін'єкції в області стопи стає відомою процедурою серед жінок, які зношують високі каблуки взуття, можуть викликати біль через пару хвилин ходьби.

«Ви не повинні судити нас суворо, тому що до тих пір, поки я опинився тут, я не міг знайти п'яні туфлі, які можна носити без болю», – говорить пацієнт в клініці, який спеціалізується на хірургії ніг. У мене є боні дзвінки і інші неприємні зростання на лівій нозі. Так я консультував радикальне рішення. Я ніколи не мав такої можливості. й

Згідно з Американською медичною асоціацією, 86% жінок мають проблеми з ногами через носіння дуже вузьким високим каблуком взуття. У разі згадування пацієнта, ліва нога була цілим розміром більше, ніж її права нога через її неймовірно довгі пальці. Жінки пішли на операцію, під час якого хірург відрізав сантиметр від другого лівого пальця. Це дозволило жінці нормально переміщатися в улюблене взуття.

Джерело: /users/559