Як мікроклімат у вашому домі впливає на здоров’я?

Ваш будинок - це світ, який оточує вас щодня, з його простими та складними проблемами, які ніхто ще не може вирішити. Від пристрою вашого будинку, від рутину, встановленого в ньому, залежить здоров'я всіх його мешканців.

Встановлено ряд умов житла, пов’язаних з умовами здоров’я. Виявилося, що діти до 15 років, старші люди більше 50 років, а люди з захворюваннями серцево-судинної системи дуже чутливі до факторів житла. Вирощування і переповнення є одним з основних негативних чинників, які призводять до захворювань.

Підвіска веде до захворювань органів кровообігу і травлення. У дітей дошкільного віку можна відзначити затримку фізичного розвитку. У сім'ях з відмінними умовами житла діти дуже часто хворіють, ніж в сім'ях, які живуть в тісних умовах.

Розташування номерів має велике значення для здоров'я.

Зв'язок також можна побачити між станом повітря в будинках і здоров'ям людей. Виявилося, що тривалий мікрокліматичний дискомфорт призводить до ослаблення загальної стійкості організму, зниження імунітету. Це може призвести до розвитку захворювань, таких як катаральні верхніх дихальних шляхів, ревматизм, біль в горлі, невралгія.

Джерело: /users/413