Як собака врятувати життя маленької дівчини?

У Польщі собака врятувала маленьку дитину від смерті. Трирічної Юлії загубили пізно ввечері, і 350 рятувань шукали протягом 15 годин, і знайшли тільки вранці кілька кілометрів від будинку. Застукала всю ніч і тварина зігріла дитину зі своїм теплом.

р.

Юлія вже була прийнята до дитячого відділення лікарні м. Зелена-Гура. За словами лікарів, її життя не в небезпекі, але є незначна заморозка ніг і рук.

Увечері, в якому близько 7 ранку вона була виявлена добровольцями.

«Дупа відіграла важливу роль в цій історії. Звір був з дитиною всю ніч, не залишав дівчину на хвилину. Він був неймовірно холодним зовні і Юлії отримав дуже вологий, сказав вогнегасник Grzegorz Szimonsky.

Собачка залишила дворик з дівчиною. Все ніч вона була з дитиною і зігріла її. Юліа бабуся стверджує, що її бабуся і собака мають особливий зв'язок.

«Я хочу подякувати з дна мого серця тим, хто шукав нашу маленьку дівчину. Ми дійсно раді. Я не можу сказати вам, як ми вдячні, - сказала Наталія Балак, мати дівчини.

У 15-годинному пошуку взяли участь 350 поліцейських, пожежників, мешканців сусідніх сіл, вертоліт з інфрачервоною камерою та 6 відстеження собак, але допомагали Юлі маленьким вірним собакам ім. Чарка.

Джерело: /users/559