Пластикова хірургія, яка здивує світ

Зірка в лобі опіки

Августо Пікап, 35-річний гітарист, відвідав клініку пластичної хірургії Денвера і сказав: У мене є нова пісня про хлопчика, який відрізняється від своїх друзів зірочками, які прилипають до шкіри голови. Для прослуховування пісні потрібно зображення хлопчика. Я запитаю вашу допомогу. Після того, як такий сльозний запит, він не може бути відмовлений.

20 листопада 2010 р. У вигляді імплантів використовуються силіконові різьблені подушки у вигляді зірок, які розміщені під шкірою. Радість Августо була за межами ліміту, він сльозно подякував лікарям за таке щастя.

Я хочу, щоб відповідати плечі.

Ще один дивний випадок був записаний в Harley Medical Group (Великобританія). Глазго жінка Марілін Паркер, 45, скаржаться до лікаря про її вузькі плечі. У відповідь на ці скарги лікар прийняв ініціативу виконати неймовірну пластичну операцію – поставити силіконові імплантати, які можуть змінити висоту плечей.

Трохи про підготовку, підписання Договору та Маріліну на операцію. Хірург Даниїл Мітчелл провів дуже складну операцію. Результат шокував не тільки близьких Маріліна, а й колегам лікаря. І сама жінка не змогла приховати її радість і змастити хірурга з словами вдячності.

Елф-подібні вуха.

До п'яти років тому хірургія відтворити форму гострих вух, як ельфа був дивним, але сьогодні він стає загальним місцем. До того ж, близько 4% німецьких підлітків хочуть мати вухоподібні вуха. Експерти пояснюють це дике бажання з стереотипами, які накладають фантазії фільми та мультфільми. Не тільки до Німеччини, але й інших країн Європи. Наші хірурги кажуть, що вони приходять до них з такими запитами.

Джерело: /users/559