скрипка Бен Лі назвав найшвидший чоловік у світі

Він не може мати суперлюдської швидкості спалаху супергеро, але скрипка Ben Lee може ідеально виконувати рейси авіакомпанії Bumblebee на електричній скрипці всього 58,03 секунд, що робить його найшвидшим людиною в світі.

Усайн Болт не схожий на це, але панель суддів, які працюють на телеканалі Discovery Channel, вже продемонструвала 32-річний скрипаль Ben Лі найшвидша людина світу. Вчені використовували електромагнітні імпульси для вимірювання активності мозку при виконанні завдання. «Я тільки досягла цієї швидкості завдяки десяткам тисяч годин практики, які я можу закінчити тільки через мої батьки, музиканти, які постійно заохочували мене», – говорить Лі, який грає скрипку, так як він був 5.

Він може грати в 17 нот на другий і стверджує, щоб поліпшити свою швидкість далі. Четвертий чемпіон світу зі швидкістю скрипки є одним з багатьох конкурентів, відібраних з сотень швидко людей на планеті. Равлики Лі були: Skydiver Frode Johannessen (Frode Johannessen), який може літати на швидкості 260 км / год і Джеррі Міклек (Jerry Miculek), швидкісний шутер, який керує стріляти 10 пострілів на 5 цілей в 1.06 секунд.

Джерело: /users/559

Категории

Смотрите также

Новое и интересное