Що таке, як запустити 560 миль?

Forty-two-year-old American Dean Karnazes, який займається виробництвом спортивного харчування, вдалося запустити 560 кілометрів без зупинки. Найімовірніше, сучасні марафонські дистанції 41 кілометр для нього люблять ранковий біг.

Два роки тому він зміг запустити десять марафонських дистанцій – 419 кілометрів всього за десять днів. За словами Декана, перші 80 кілометрів були такими ходьками. Американці часто запускають марафонські дистанції, щоб прогріти.

Кілометр 160.
Починався біль у тілі.
Кілометр 224.
Перша пара кросівки, які були зроблені для того, щоб замовити погіршення. Стартові кальмари, квадроцикли, торсо.
Кілометр 320.
Друга ніч без сну. На світанку, коли це світло, другий вітер відкриває і дуже легко бігти.

Кілометр 336.
Друга пара спеціальних взуття повністю погіршилася. Тіред. Моя голова не має сенсу.
Кілометр 480.
Він був третій ніч без перерви або сну. Це божевільний. В середині ночі я заспіваю прямо на ходу, ніколи не перестаючи бігати. Ця мрія триває 50 секунд.
Кілометр 488.
Біль так погано, що я не можу допомогти, але кричить.

Кілометр 496.
Я намагаюся працювати на милі і спробувати працювати автоматично.
Кілометр 544.
З’являються нові сили. Запуск в 15 кілометрах на годину. Я бігу так божевільний.
Кілометр 560. Станфорд. Каліфорнія.
Під час запуску він втратив три кілограми ваги і спалюється 40 000 калорій. Висока неймовірна.

Джерело: /users/559