Синдром серця «Бокен» – це нова діагностика кардіологів!

Чоловічий біль, моменти, які супроводжують сильний досвід, втрата близьких може зламати серце і впливати на здоров'я людини, відповідно до дослідників з Великобританії.

531762

Лікарі мають новий термін: Синдром серцевих скорочень. Під впливом такої хвороби супроводжується таким процесом ослабленим скороченням серцевого м'яза пацієнта. Це відбувається через емоційну дискету і багато стресів. Якщо ви нехтуєте цим станом, ви можете збільшити ризик інфаркту і серцевої недостатності.

Р

Згідно з статистикою, батьки, які втратили свої діти рано гинуть 4 рази частіше, ніж в інших сім'ях. На цій же інформації було опубліковано багато років тому і підтверджено дійсність такого дослідження. Тоді вчені хотіли дізнатися, як втратити кохану людину впливає на майбутнє життя і здоров'я людини.

Лікарі кажуть, що хтось, хто зламаний синдром серця може виглядати нормально і не відрізняється від інших людей. Він також продовжує відвідувати роботу, жарти з усіма, спілкуючись з друзями. Але незважаючи на все, він потребує підтримки, і людина перебуває в такому стані, як посміхання депресії.

Саме лікарі-кардіологи та експерти психології стверджують, що здоров’я людини повинна бути під контролем протягом усього року після страшного втрати.

Джерело: /users/559