347
Як вибрати ім'я майбутньої дитини?
Коли ви дізнаєтесь секс дитини, гра назв починає мати величезне значення і актуальність і починає бути основними розвагами для майбутньої матері. Ви не можете чекати, щоб вибрати хорошу назву для вашої дитини.
Перед визначенням точну назву для дитини, експериментуйте з тим, як звучить ім'я в дімінувальну форму.
7934797
Якщо ви обираєте гарне ім'я, не дайте його кожному з наступних причин:
• А хто, безумовно, скаже щось погане про це ім'я, див., вони знали чоловіка, названого Єгором, який був страшним бульбом, або вони мали скраб у школі ім. Яна.
• Хтось скаже, «О, це ім’я, яку я хотів назвати мій малюк. й
• Життя стає краще, коли у вас є секрети.
Як вибрати ім'я для близнюків?
Якщо у вас є близнюки, то це буде набагато важче вибрати два хороших імен для них. Ось деякі відключення:
1,1 км Використовуйте таку ж назву для хлопчика і дівчини. Наприклад, Олександра та Олександра.
2. Різні імена з однаковим значенням. Переглядайте книгу, де вказується значення назви. Ви можете знайти імена, що означає те саме на різних мовах. Наприклад, Єва і Зое в івриті і в Грецькому - життя.
Джерело: /users/413
Перед визначенням точну назву для дитини, експериментуйте з тим, як звучить ім'я в дімінувальну форму.
7934797
Якщо ви обираєте гарне ім'я, не дайте його кожному з наступних причин:
• А хто, безумовно, скаже щось погане про це ім'я, див., вони знали чоловіка, названого Єгором, який був страшним бульбом, або вони мали скраб у школі ім. Яна.
• Хтось скаже, «О, це ім’я, яку я хотів назвати мій малюк. й
• Життя стає краще, коли у вас є секрети.
Як вибрати ім'я для близнюків?
Якщо у вас є близнюки, то це буде набагато важче вибрати два хороших імен для них. Ось деякі відключення:
1,1 км Використовуйте таку ж назву для хлопчика і дівчини. Наприклад, Олександра та Олександра.
2. Різні імена з однаковим значенням. Переглядайте книгу, де вказується значення назви. Ви можете знайти імена, що означає те саме на різних мовах. Наприклад, Єва і Зое в івриті і в Грецькому - життя.
Джерело: /users/413