Присоединяйтесь к нам в социальных сетях!

Следите за обновлениями и получайте порцию позитива каждый день:

Facebook Telegram Pinterest ВКонтакте

Лазнеса добре для здоров'я

Зроби, які ви хочете бути

Вони говорять про те, що всі великі відкриття були зроблені через лінь. Архімеди здогадували гідростатичний закон при прийомі ванни, і Менделєєва, як ви знаєте, таблицю прийшла уві сні.

Laziness – двигун прогресу. Сприяє своїй міцності, людським хитрощам і досягненню мети. Затишний знайде багато способів економії енергії, часу і грошей на задачі.

Допомагає зробити правильне рішення

Заміряти 7 разів, вирізати один раз - це про дозвілля. У нас є багато часу, щоб вийти з неймовірного ритму роботи і подивитися на ситуацію. Розмір в прийнятті рішень ніколи не зашкодить, але навпаки, позбавить вас від неприємних і непотрібних рухів і допоможе зменшити пов'язані ризики.

Продовження життя

Експерти зарекомендували, що для здоров’я добре підходить для здоров’я. Людина, яка знає, як бути мережива - людина, яка знає, як відпочити. Лази люди менш напружені. У роботі накопичується стрес. Якщо людина не може розслабитися, він продовжує турбуватися, і це може призвести до серйозних захворювань. Так намагатися зняти напругу і виділити час мудро. Не відходив свого життєвого життя, адже в кінці сенсу життя, безумовно, не вічна робота.

Джерело: /users/413