306
Microsoft пропонує замінювати батьків з смартфонами
Microsoft випустила новий рекламний ролик для Великобританії, в якому пропонується використовувати смартфони під керівництвом Windows Phone як спосіб зайняти дитину і не відповідаючи свої «попередні питання». Ми говоримо про функцію Корнера, яка забезпечує безпечний доступ до дитячих додатків, ігор та інших заходів. На розтяжці майже всього відео в кадрі є дитина, яка знає світ і, в результаті часто просить різні питання про навколишнє середовище.
Згідно з планом маркетологів, для того, щоб зупинити потік питань, малюк потребує смартфону, він прийме всю увагу і дасть батькам час відпочити. У Microsoft, функція Kid's Corner позиціонується як прагматичний спосіб, щоб досягти повно цікавих дітей.
Раніше, Kathleen Holms, дизайнер з Windows Phone Division Microsoft, сказав, що тільки завдяки смартфону, вона може зайняти час для себе. «Симчаси, даючи дітям дивитися відео на своїх телефонах, я можу розраховувати на дорогоцінні моменти тиші», - сказала вона.
Джерело: /users/413
Згідно з планом маркетологів, для того, щоб зупинити потік питань, малюк потребує смартфону, він прийме всю увагу і дасть батькам час відпочити. У Microsoft, функція Kid's Corner позиціонується як прагматичний спосіб, щоб досягти повно цікавих дітей.
Раніше, Kathleen Holms, дизайнер з Windows Phone Division Microsoft, сказав, що тільки завдяки смартфону, вона може зайняти час для себе. «Симчаси, даючи дітям дивитися відео на своїх телефонах, я можу розраховувати на дорогоцінні моменти тиші», - сказала вона.
Джерело: /users/413