327
У Росії збираються скасувати домашню роботу для студентів старших класів
Московські викладачі здійснили пропозицію Володимиру Путіну скасувати домашню роботу для студентів старших класів, адже навчальна програма так зайнята. Схожі враження існують в західних країнах. Але не всі фахівці з галузі освіти згодні з цією пропозицією - вони хвилюються, що позбавлення від необхідності повторювати освітній матеріал в домашніх умовах перетворять молоді люди в шлаки і впливають на знання.
Про проблеми шкільної освіти розповів Володимир Путін, Сергій Собианін та викладачі Московських шкіл.
«Я думаю, що це насправді досить важливо і дуже правильно».
Ідея скасування домашнього завдання не нова. У Німеччині, Франції та Англії, хоча є свобода розпаду вечірнього часу – лише учні молодших класів. А потім з деякими бронюваннями. У школах, де діти не дають домашньої роботи, заняття продовжують до 5-6 п.м. По суті, діти після обіду в школі повторюють матеріал, що пройшов вранці, але під наглядом вчителів. Цей крок в Європі пішов через зайнятість батьків, які один раз на повернення від роботи, щоб перевірити роботу своєї дитини.
Джерело: /users/413
Про проблеми шкільної освіти розповів Володимир Путін, Сергій Собианін та викладачі Московських шкіл.
«Я думаю, що це насправді досить важливо і дуже правильно».
Ідея скасування домашнього завдання не нова. У Німеччині, Франції та Англії, хоча є свобода розпаду вечірнього часу – лише учні молодших класів. А потім з деякими бронюваннями. У школах, де діти не дають домашньої роботи, заняття продовжують до 5-6 п.м. По суті, діти після обіду в школі повторюють матеріал, що пройшов вранці, але під наглядом вчителів. Цей крок в Європі пішов через зайнятість батьків, які один раз на повернення від роботи, щоб перевірити роботу своєї дитини.
Джерело: /users/413
Німецькі вчені створили вогнегасний робот дракона
Учитель індіанців подорожує 12 км до студентів щодня