Смарт “GPS cookie” записує час і день всіх прогулянок, подорожуючи маршрутами

GPS координати Печиво зафіксує час і день всіх прогулянок, подорожуючи маршрутом; швидкість і напрямок руху в будь-який момент; час і дата проведення всіх зупинок; висота. за допомогою даних ви можете, наприклад, налаштувати маршрут щоденних поїздок, щоб заощадити час; додати точні геотеги на фото; дізнатися точну швидкість автомобіля; поділитися маршрутами з друзями.
Проект для підвищення коштів на запуск GPS Cookie завершився на першому з грудня, але в перші два тижні на Kickstarter підняв понад 17 тис. дол. США (перший планується підняти 7,5 тис. дол. США). На ринку є багато GPS пристроїв, але жоден з них не має такого широкого спектру можливостей за такою низькою ціною і простотою використання, - сказав творець Річард Хаберкер. На додаток до GPS cookie він також зробив GPS сендвіч, який відрізняється лише формою.

168782

Хаберкерн поділився сюжетом пристрою: Я люблю подорожувати і шукаю спосіб запису, де я був. Я шукав щось, що може легко вписуватися в кишеню, так що я можу перенести всюди і записувати інформацію на літа. й

http://www.kickstarter.com/projects/richardhaberkern/gps-cookie-leaving-crumbs-wherever-it-goes/widget/video.html

Джерело: /users/413