309
Як ви навчитеся керувати своїми мріями?
Перед сном, потрібно писати на папері, що потрібно побачити. Скажіть, "Я хочу бути біля океану." Після написання бажань на папері, читати її пару разів, щоб заробити візуальну пам'ять. Тепер спробуйте перемістити психічно до океану. Вам потрібно уявити, як ви відчуєте, коли хвилі піклуються про ноги, коли ви бродите через мокрий пісок, а вітер акуратно збиває ваші локони. Тепер за фразою, що означає ваше бажання, напишіть наступне: «Коли я біля океану, я зрозумів, що це мрія». Тепер перейдіть на ліжко швидко, не відволікаючи нічого.
Тексти пісень, а це означає: Ліжко в ліжку, введіть альфа-ритм, уявіть собі на океан. Коли ви падають, завжди повторіть тему своєї мрії і намір стати впізнаваним. Якщо ви ходите на порожньому океанічному пляжі, що вночі, розуміючи, що це насправді мрія, у вас була чудова мрія.
Коли ви прокидаєте, напишіть все, що ви бачите без найменших деталей. Ці мрії часто тримають багато секретів і відповідей на питання, які вас цікавлять.
Але вам не потрібно зловживати техніку сну РЕМ та інших маніпуляцій з власною свідомістю, іноді потрібно лише лежати і забути до сну.
р.
Джерело: /users/413
Тексти пісень, а це означає: Ліжко в ліжку, введіть альфа-ритм, уявіть собі на океан. Коли ви падають, завжди повторіть тему своєї мрії і намір стати впізнаваним. Якщо ви ходите на порожньому океанічному пляжі, що вночі, розуміючи, що це насправді мрія, у вас була чудова мрія.
Коли ви прокидаєте, напишіть все, що ви бачите без найменших деталей. Ці мрії часто тримають багато секретів і відповідей на питання, які вас цікавлять.
Але вам не потрібно зловживати техніку сну РЕМ та інших маніпуляцій з власною свідомістю, іноді потрібно лише лежати і забути до сну.
р.
Джерело: /users/413