Київськанка зберігає сімнадцять козаків в домашніх умовах

Анна Малашна з столичного району Новобеліца відома як «батьба з козаками». Вона живе на невеликому острові частого сектора, який оточений високоповерховими будівлями з усіх боків. Щодня, мешканці масиву бачать, як господиня веде свою хабарську траву в ліс. Цієти, не всі бояться проходження мікроавтобусами і автомобілями, йти на себе, на ходу над живоплотами.
Всі в герді Анна Малашна має 17 голів: 9 змащувальних козаків, 4 величезних козаків з відомими скрученими рогами і однаковою кількістю козаків.
«Чи не тримають кози тут, просто мене, - сказав він. Люди, які звикли мати людей на сусідні вулиці, але вони продали все – багато неприємностей з ними. Тексти пісень, а це означає: І це важко для мене, це місто - автомобілі, асфальт. Щодня ви повинні вести траву між будиночками в лісі – і козацьким стресом, і пішохідними походами. Хоча я, щоб не турбувати всіх, взяти їх в ліс, щоб захопити: інакше кози і молоді дерева будуть укусити і мати з коляски будуть рубати.

Перший козачок з'явився в Анна двадцять років тому. Вона говорить про те, що її пізній чоловік любить козяче молоко дуже, хоча трохи байдуже до напою.
«Я навіть не помітив, як з'явився весь спад», – коментує Анна Петровна. У мене було 30 козаків. П'ять років тому, я мав досить слухняний коза, Юлія. Купували в селі для молока. І тепер у мене є кози Snowball і Wrestle. Я не пам'ятаю імена інших двох. Я боїться від них – якщо вони йдуть, вони не будуть щасливими. Тому я намагаюся не приїхати, я навіть не греблю їх волосся. й

Джерело: /users/413

Категории

Смотрите также

Новое и интересное