Що таке харчування?

Не є стабільною концепцією. Хтось має рідкий суп, хтось має невеликі перли. Американський фотограф Петро Мензель проходив до 24 країн і відвідав 30 сімей для захоплення їх щотижневого харчування. Проект розпочався у 2005 році і називається «Hungry Planet».
Сім'я з Судан, $1.23 на тиждень

Що таке харчування?

Японська сім'я проводить $317.25 на тиждень

Що таке харчування?

Результат був настільки вражаючим, що пара років пізніше автор опублікував книгу однойменної книги з 600 фото і докладним описом раціону кожної родини.
Петро Мензел фотографував людей на ринку, в магазині, в той час як приготування їжі і харчування в холодильнику.
Мета проекту – показати величезну різницю між життєвими стандартами різних країн.
Єгиптянка сім'я витрачає $ 68.53 на тиждень на їжу

Що таке харчування? 72

Люди часто скаржаться на життя, не знаючи, що хтось на даний момент набагато гірше, і, можливо, хтось мріє про таку долю.
Сім'я Північна Кароліна витрачає $ 341.98 на тиждень

Що таке харчування?

Австралійська родина витрачає $376.45 на тиждень на їжу

758995

Всі твори фотографа спрямовані на аналіз соціальної сторони нашого життя, а отже, знайти відповідь в серцях читачів ще кілька років після публікації.
Сім'я з Польщі, $153 на тиждень

Що таке харчування?

Незважаючи на те, що сам автор визнає, що навіть у третьому світі є люди, які живуть добре, їсти повноцінно і можуть дозволити щорічному відпочинку в престижних курортах. Все залежить від особи.

У кулінарії ви можете допомогти новому принтері 3D, який може приготувати справжні кулінарні шедеври. Ви можете дізнатися більше про це в цьому огляді.

Джерело: /users/413