431
Що таке харчування?
Не є стабільною концепцією. Хтось має рідкий суп, хтось має невеликі перли. Американський фотограф Петро Мензель проходив до 24 країн і відвідав 30 сімей для захоплення їх щотижневого харчування. Проект розпочався у 2005 році і називається «Hungry Planet».
Сім'я з Судан, $1.23 на тиждень
Японська сім'я проводить $317.25 на тиждень
Результат був настільки вражаючим, що пара років пізніше автор опублікував книгу однойменної книги з 600 фото і докладним описом раціону кожної родини.
Петро Мензел фотографував людей на ринку, в магазині, в той час як приготування їжі і харчування в холодильнику.
Мета проекту – показати величезну різницю між життєвими стандартами різних країн.
Єгиптянка сім'я витрачає $ 68.53 на тиждень на їжу
72
Люди часто скаржаться на життя, не знаючи, що хтось на даний момент набагато гірше, і, можливо, хтось мріє про таку долю.
Сім'я Північна Кароліна витрачає $ 341.98 на тиждень
Австралійська родина витрачає $376.45 на тиждень на їжу
758995
Всі твори фотографа спрямовані на аналіз соціальної сторони нашого життя, а отже, знайти відповідь в серцях читачів ще кілька років після публікації.
Сім'я з Польщі, $153 на тиждень
Незважаючи на те, що сам автор визнає, що навіть у третьому світі є люди, які живуть добре, їсти повноцінно і можуть дозволити щорічному відпочинку в престижних курортах. Все залежить від особи.
У кулінарії ви можете допомогти новому принтері 3D, який може приготувати справжні кулінарні шедеври. Ви можете дізнатися більше про це в цьому огляді.
Джерело: /users/413
Сім'я з Судан, $1.23 на тиждень
Японська сім'я проводить $317.25 на тиждень
Результат був настільки вражаючим, що пара років пізніше автор опублікував книгу однойменної книги з 600 фото і докладним описом раціону кожної родини.
Петро Мензел фотографував людей на ринку, в магазині, в той час як приготування їжі і харчування в холодильнику.
Мета проекту – показати величезну різницю між життєвими стандартами різних країн.
Єгиптянка сім'я витрачає $ 68.53 на тиждень на їжу
72
Люди часто скаржаться на життя, не знаючи, що хтось на даний момент набагато гірше, і, можливо, хтось мріє про таку долю.
Сім'я Північна Кароліна витрачає $ 341.98 на тиждень
Австралійська родина витрачає $376.45 на тиждень на їжу
758995
Всі твори фотографа спрямовані на аналіз соціальної сторони нашого життя, а отже, знайти відповідь в серцях читачів ще кілька років після публікації.
Сім'я з Польщі, $153 на тиждень
Незважаючи на те, що сам автор визнає, що навіть у третьому світі є люди, які живуть добре, їсти повноцінно і можуть дозволити щорічному відпочинку в престижних курортах. Все залежить від особи.
У кулінарії ви можете допомогти новому принтері 3D, який може приготувати справжні кулінарні шедеври. Ви можете дізнатися більше про це в цьому огляді.
Джерело: /users/413
Як правильно мити фрукти і овочі?
Китайська скульптурна різьба 12-метрова дерев'яна скульптура книги Guinness