Три хороші звички, або без чого не можна їхати до ліжка?

1,1 км Обов'язково вимити, обробляти і при необхідності залишити взуття на сухість. Доброго дня! Добре взуття і сухі для ніг. І хороші черевики дорогі, але при правильному догляді він прослужить 5-6 років. Не варто чекати, щоб швидко очищати. Уранці не буде часу, вранці його не встигнуть висихати, якщо випадково виходить, що необхідно висихати, а вранці не встигнуть замочити крем нормально.

2,2 км Обов'язково вимити ноги і обличчя. Звичайно, можна взяти душ або ванну, але це вже можливо. Це залежить від вашої роботи, рівня забруднення і багато іншого. А ніжки і обличчя є святим. Вони завжди повинні мити. Миття макіяжу, якщо це було на вас, і якщо ні, обов'язково потрібно мити. Вимита ніг, і в холодній воді - запорука відмінного сну і захисту від набряків, запаху, грибка або інших подібних неприємностей.

3. У Подрібніть зуби. Я буду. Не думаю, що чистка зубів є ранковим рутом для публіки. Для вас це для вас. Якщо кожен знає про невідновлювальні нервові клітини, то якось забуває про однакові труднощі з зубами.

Як управляти сни можна в цій статті.

Джерело: /users/559