577
Випущено пристрій для дециферу "Спец" собаки
Немає більше Woof призначений для власників собак, які хочуть краще зрозуміти своїх домашніх тварин. Це порівняно невеликий пристрій, який прийматиме EEG (електроенцефалограму) для аналізу відчуттів і поведінки тварин і експресування результату за допомогою вбудованого динаміка.
Перша модель NMW може ідентифікувати прості емоції та побажання, такі як «Я втомився», «Я голодний», «Чому ти?» Якщо кампанія Indiego успішна, розробники обіцяють продовжити експерименти і рано чи пізно розбити мовний бар’єр між людиною і собакою.
Ціна пристрою в попередньому порядку починається в $ 65. На момент публікації цього тексту зібрано менше 4 тис. дол.
Детальніше про те, як тварини стають інтернет-зірками тут.
Джерело: /users/413
Перша модель NMW може ідентифікувати прості емоції та побажання, такі як «Я втомився», «Я голодний», «Чому ти?» Якщо кампанія Indiego успішна, розробники обіцяють продовжити експерименти і рано чи пізно розбити мовний бар’єр між людиною і собакою.
Ціна пристрою в попередньому порядку починається в $ 65. На момент публікації цього тексту зібрано менше 4 тис. дол.
Детальніше про те, як тварини стають інтернет-зірками тут.
Джерело: /users/413
Незвичайний масаж з яблуками зробить вашу шкіру неймовірно красивим
Смартфони в Сполучених Штатах будуть вимушені «самперед»