Для нареченого в Ємен

Продам Айаш, поет з міста Таїса в Йемені, шокований мусульманське суспільство, попросивши майбутній чоловік дочки за неординарний рансом: мільйон любить на Facebook. Це багато для країни 25 млн. осіб та інтернет-користування обмежена.
Історія підняла багато в місцевих соціальних медіа, блогери писати листи на підтримку наречених і наречених і попросити як вірші Аяша і пости, щоб зробити весілля станеться. За словами Аль-Айяма, такі прецеденти не виникають до.

р.

Коментатори на персональній та публічній сторінці Facebook Айяш поділилися тими, хто підтримав свою намір привернути увагу до питання та тих, хто відреагував його для того, щоб бути відомим за рахунок своєї дочки. Аяш сам запевняє, що він не буде строго дотримуватися встановленого стану: "Якщо я бачив, що він спробував, я можу зробити концесії, щоб побачити їх у щасливому шлюбі. й
Нездатність зібрати гідний ransom для весілля в даний час велика соціальна проблема в Йемені, населення якого ведеться мусульманськими традиціями. По-перше, є ситуації, коли потрібно купити наречену запозичене з сусідів, масові шлюби стають більш популярними.

Джерело: /users/413