317
Список найбільш небезпечних хімічних речовин
Хімічні речовини тепер вважаються частиною нашого повсякденного життя. Виготовляючи практично кожен промисловий продукт передбачає використання хімії. І погрожує не тільки наше здоров'я, але і навколишнє середовище. Світова організація охорони здоров’я опублікувала перелік десяти хімічних речовин і факторів навколишнього середовища, які забезпечать найбільшу небезпеку для здоров’я.
У цьому списку: азбест, бензол, оксини, кадмій, арсеніч, дефіцит або надлишок фторів, пестицидів. Всі ці хімічні речовини, особливо якщо використовуються без належного контролю, можуть мати поганий вплив на наше здоров'я і навколишнє середовище.
р.
Особливо небезпечна сталь ртуті, яка позбавляє загрозу внутрішньоматковому і ранньому розвитку дитини, і свинцю. І всі види азбестосу викликають рак і легеньовий фіброз, кадмію надають токсичний вплив на нирки, дихальні та кісткові системи.
Як антибактеріальне мило небезпечно для здоров'я, читайте цю статтю.
Джерело: /users/413
У цьому списку: азбест, бензол, оксини, кадмій, арсеніч, дефіцит або надлишок фторів, пестицидів. Всі ці хімічні речовини, особливо якщо використовуються без належного контролю, можуть мати поганий вплив на наше здоров'я і навколишнє середовище.
р.
Особливо небезпечна сталь ртуті, яка позбавляє загрозу внутрішньоматковому і ранньому розвитку дитини, і свинцю. І всі види азбестосу викликають рак і легеньовий фіброз, кадмію надають токсичний вплив на нирки, дихальні та кісткові системи.
Як антибактеріальне мило небезпечно для здоров'я, читайте цю статтю.
Джерело: /users/413