Установки з імпровізованих матеріалів американського художника

Художник Jason Peters – автор масштабних інсталяцій, які закріплюються в виставковому просторі. Новий Йоркський художник Jason Peters є автором приголомшливих масштабних інсталяцій, які здаються в виставковому просторі. Примітно, що в процесі створення своїх сторонніх конструкцій Пітери активно використовують найзвичайніший «великий споживач». Митець, буквально, дає нове життя об'єктам, які довгий час відкинули мешканців великого яблука.

Крім вмісту контейнерів для сміття, пластикових відро з економічних відділів, металевих кріплень, дротів, автомобільних шин, складаних стільців ... «Чи можу моя робота, я навчаю інтелектуальну та емоційну відповідь людей, які взаємодіють з навколишнім середовищем». Я заохочую глядача не фокусуватися на минулих враженнях більше і запросити його на особливий візуальний простір, де розум абсолютно безкоштовно. й

Цікаво, що з контексту повсякденного життя починають поводитися по-різному – непередбачуваність, що настає заміщена життєстійкість. Митець в подальшому посилив це почуття, додаючи ще більше виразності незвичайних конструкцій за допомогою легких елементів.

Американський художник створює цікаві установки з різних елементів. «Я люблю відходити від звичних способів мислення і погляду», – пояснює художниця, «ми мета – пробудити емоції, які вбудовуються глибоко всередині». Ми працюємо як візуальні головоломки, які я пропоную вирішити. й

Робота Пітера нагадує візуальні головоломки. Цікаво, що серед сучасних митців є схильність до використання матеріалів, що виробляють скульптури та установки. Отже, молодий американський художник, скульптор і графічний художник, Кристал Вагнер (Crystal Wagner) використовує цикльні матеріали при створенні її творів. Нерідко вона знаходить деталі для майбутніх установок прямо на вулиці, а іноді вона купує все, що вона потребує від найдешевших магазинів.

Джерело: avivas.ru/topic/vizualnie_golovolomki_installyacii_iz_podruchnih_materialov_ot_amerikanskogo_hudojnika.html