464
Унікальний шаховий щит "Діти проти котів"
Шахи гра-аматор від міста Мисс (Челябінська область) Олександр Пільніков вирішив втілювати вічне протистояння собак на шаховому щиті. Була ідея створити гру з котами і собаками завдяки випадково помітивним кам'яним статуеткам цих тварин в магазині біля резерву. Олександр практично всю колекцію - 32 фігури, розмір і характер, що відповідають фігурам ігор. Гра була названа собаками проти котів.
Автор шахів з нетрадиційними відмітками, які фігури відповідають певним шахимпанам залежно від їх зображень: Деякі коти і собаки мають більш важливий і серйозний вигляд, тому я зробив їх царями і царями. Чим меншими стали лапи. й
Гра з фігурками дещо відрізняється від гри всіма знайомими фігурами - вони набагато важче, ніж їх традиційні аналоги, і потрібна додаткова увага, тому що супротивники відрізняються формою, не кольором. Шах-програвач визнає, що він часто чує пропозицію для прикраси статуетки, але незмінно відмовляється від пропозиції - кам'яні фігури виглядають більш значними, що робить гру ще більш цікавим. До речі, Олександр воліє взяти боку собак, щоб привести котів до мертвого кінця.
Джерело: /users/1092
Автор шахів з нетрадиційними відмітками, які фігури відповідають певним шахимпанам залежно від їх зображень: Деякі коти і собаки мають більш важливий і серйозний вигляд, тому я зробив їх царями і царями. Чим меншими стали лапи. й
Гра з фігурками дещо відрізняється від гри всіма знайомими фігурами - вони набагато важче, ніж їх традиційні аналоги, і потрібна додаткова увага, тому що супротивники відрізняються формою, не кольором. Шах-програвач визнає, що він часто чує пропозицію для прикраси статуетки, але незмінно відмовляється від пропозиції - кам'яні фігури виглядають більш значними, що робить гру ще більш цікавим. До речі, Олександр воліє взяти боку собак, щоб привести котів до мертвого кінця.
Джерело: /users/1092
Суперкомп'ютер Ватсон допоможе в лікуванні раку
I am not a Georgian citizen Я не є громадянином Грузії I am not a Georgian citizen მე არ ვარ საქართველოს მოქალაქე I am not a Georgian citizen I am not a Georgian citizen I am not a Georgian citizen Я не являюсь гражданином Грузии I am not a Georgian citizen