Поради перед покупкою вихованця

Відвідування магазину домашніх тварин може бути неймовірно цікавим. Ви приїжджаєте додому новий вихованець. Однак, чи є птах, кролик, цуценя або будь-яка інша тварина для вашої сім'ї, ви повинні переконатися, що ви повністю готові до цього важливого і відповідального кроку. Задайте собі кілька питань перед покупкою нового вихованця.

Чи можу я забезпечити комфортне середовище для домашніх тварин?

Не всі будинки підходять для будь-якого типу вихованця. якщо ви хочете собаки, велика порода, ви повинні мати будинок, який буде достатньо місця для собаки, щоб запустити і грати.

Собаки, які не отримують достатньо вправ, можуть розвивати шкідливі звички, такі як:

Гіперактивність (соба стає надмірно збуджена), поросят і подряпин меблі, укуси,

Невідносимість, баркінг

Питання: У мене є час для нового вихованця?

Всі домашні тварини вимагають багато часу і уваги протягом усього життя, але нові домашні тварини вимагають його найбільш. Щоб знайти час:

Ігри/вимірювання часу;

харчування;

очищення

Покупка нового вихованця завжди повинна бути ухвалою про те, що всі члени родини погоджуються. В той час як тварина може бути придбана для конкретної людини, кожен в будинку буде взаємодіяти з ним.

Є багато причин, чому тварини можуть бути несумісні з людьми, які живуть в домашніх умовах. Деякі люди алергічні до певних видів волосся для домашніх тварин, можуть бути бояться певних видів тварин, або просто не хочуть мати тварину в будинку. Покупка домашніх тварин є довгостроковим зобов'язанням і буде мати довгострокові витрати. Вартість придбання вихованця тільки перша з багатьох. Вам також буде потрібно бюджет:

Тваринництво

Вакцини та медикаменти

Ветеринарні дослідження

Кошик

Коміри і лосини

Тваринні іграшки

Ліжко та ін.

Незалежно від типу домашньої тварини, важливо, щоб ви точно знаєте, що ваш улюбленець буде потрібно.

Джерело: /users/1077