Кожен з нас періодично страждає від неприємного настрою. Іноді з причини, іноді немає причин. Завжди причина. Ми просто не хочемо, щоб зробити себе. Не дайте. У нас є багато способів подолати поганий настрій, і ми будемо говорити про найбільш ефективну з них.
Харчування та спортйІноді звичайний шматочок шоколаду може перетворити настрій вниз. Не одне говорить про те, що поганий настрій завжди повинен бути «поганим». Але даючи ваш мозок і ваше тіло деякі з продуктів, які він хоче, це не злочин. Після цього можна обпекти його спортивними вправами. Вони не тільки запобігають відкладення калорій з боків, але і сприяють вивільненню торфінів (махом щастя), які покращать настрій. Іноді навіть просте прогулянку можна попрацювати чудесами, тому не варто лаштувати для прогулянки, особливо на сонячний день.
Чи щось творче.йДоведено, що творчі та творчі заходи сприяють покращенню настрою. Малювання, музика, написання може допомогти, незалежно від того, який рівень ви опануєте кожну з цих заходів. Навіть якщо ви не знаєте, як намалювати, спробувати дізнатися. Вбити два птахи з одним каменем!
Посмішка.йпрямо зараз, читання цієї статті. Навіть якщо ви відчуваєте себе поганим, зробіть собі посмішку. І повернувшись до дослідження, що довели теорію, що відносини «добрий настрій-смайл» є двостороннім зв’язком. Гіпозію зворотного зв'язку є те, що вирази обличчя можуть змінити настрій. Пам'ятайте, що ви відчуваєте себе погано.
Доброго дня.Ви відчуєте себе краще. Якщо ви не можете зробити себе щасливими, спробуйте зробити когось ще щасливими. Великий або невеликий, неважливо. Навіть найменший крок дасть вам задоволення.
Слухати музику.йЯк я пишу цю статтю, Pink Floyd грає на фоні, яка є однією з моїх улюблених смуг. Я слухаю їх не тільки тоді, коли я працюю, але і коли я хочу розслабитися або весело провести час. Я не пишу всім слухати Рожевий Флойд, кожен має свої музичні вподобання. Але музика це чарівна річ.
Я не збираюся сказати, що відбувається в мозку, коли ми слухаємось до гарної музики, але я можу розповісти вам, що це допомагає. Якщо ви хочете розслабитися і забути про ваші проблеми, поверніть на улюблену музику і насолоджуйтеся нею. А якщо ви не знаєте, куди слухати музику, тут можна знайти огляд кращих музичних сервісів.
Не вийняти його на інших.йМи любимо себе. Це нормально. Але наступного разу ви відчуваєте себе погано, спробуйте не зіпсувати настрій інших. Якщо ви відчуваєте, що ви збираєтеся ображати або пошкодити іншу людину через настрій, краще піти і бути самостійно. Ви будете вдячні за це пізніше.
Витрата.й Закрийте очі і думають про що-небудь, але зелений зебра. Тепер кажіть мені, що ви думаєте? Наш мозок простягається таким чином, що якщо він закріплює на що-небудь, він продовжить думати в цьому напрямку більше і більше. Ми не задоволені. Якщо ви відчуваєте, що ви тільки думаєте про ваш поганий настрій, негайно переключіть інші думки і не відчуйте себе шкода. Краще все, щоб відволікти вас від ваших поганих думок.
Дихати і очистити вашу свідомість.йЯ був бойовим художником. Але деякі глибокі дихання дійсно допомагають заспокоїти. Подумайте про це як найпростіша форма медитації, і вона може працювати чудеса. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Спочатку складно, але потім стане легше і простіше.
Знайти причини.йЯкщо поганий настрій - це одноразове або рідкісне явище для вас, то нічого не хвилюватися. Але якщо ви починаєте помітити, що це трапляється частіше, ніж ви хотіли б, зверніть увагу на причини поганого настрою. Ви можете почати щоденник, в якому потрібно писати всі ключові події вашого життя. А потім, аналізуючи його, ви можете отримати до причин вашої власної депресії.
Вирішення проблеми.йОстання точка є найважливішим кроком. Якщо ви знаєте, чи все ще знайшли причину вашого поганого настрою, вона буде мати справу. Якщо це людина, то поговоріть з ним, якщо це проблема, змусить його вирішувати. Не витрачайте все, що ваш вільний час думає про це, але нехай він вкорінений в життя.
Джерело: мозкуswork.ru