Багато людей залишаються бідними через непорозуміння грошей. Якщо ви хочете стати багатими, вам потрібно знати міфи про гроші.
Міф 1: Якщо я вибрав прибуткову кар'єру, я буду багатим. Реальність: У кожній професії є мільйонери. Ви можете заробити гроші в будь-якій галузі. Не дивлячись на прибуткову кар’єру – ви робите свою кар’єру вигідно.
Міф 2: Якщо мої батьки були багатими, я був багатим. Реальність: Більшість найбагатших людей приходять з бідних сімей, деякі з сімей середнього віку. І навіть люди з заможних сімей часто доводиться накопичувати власні багатства.
Міф 3: Якщо я навчився добре, я б зробив багато грошей. Реальність: Вам необхідно вчитися на практиці, а не в лекційному залі. За статистикою, відмінні студенти зазвичай не багаті.
Міф 4: Якщо я був у правому місці, я буду успішним. Реальність: Дуже багаті люди не пощастили – вони зробили все для успіху. Можливості та успіхи не повинні чекати, вони повинні бути створені.
Міф 5: Якщо моя економіка була кращою, я буду багатим. Реальність: У кожній країні є мільйонери. Гроші всюди.
Міф 6: Якщо я не мав сім’ї або соціальної відповідальності, я б був мільйонером. Реальність: Не про відповідальність, це про те, як ви лікуєте. Вам потрібно подбати про гроші і купити тільки те, що потрібно.
Міф 7: Якщо ще доступні тільки можливості отримання великих грошей, то я стане казково насиченим. Дійсність: Сьогодні можливості для отримання великих грошей є ще більш широкими, ніж раніше.
Міф 8: Якщо тільки держава, мій роботодавець, моя сім'я або моя дружина були готові зустріти мене, я буду заробляти багато. Реальність: Будь-який з вас може статися. Ви можете погасити, друзі та сім'ю, щоб повернути вам, і ваша дружина може отримати розлучення. Ви несете відповідальність за Ваш успіх. Міф 9: Якщо тільки у мене була велика кількість грошей, я буду негайно почати інвестувати і заощаджувати. океан складається з невеликих крапель води. Почати невеликий. Якщо ви очікуєте багато грошей, ви не можете чекати на це. І найкращий час для інвестування і збереження зараз.
Міф 10: Якщо я працюю, я буду багатим. Реальність: У світі багато бідних людей. багаті не працюють важко – вони працюють розумно.
Міф 11: Це займає багато грошей, щоб заробити гроші. Дійсність: Гроші потрібні тільки для задоволення можливостей.
Міф 12: Хороша робота веде до багатства. Дійсність: Робота є тимчасовим джерелом прибутку. Постійно вимагає грошей для роботи. Таким чином, що ви робите, мудро керувати своїми грошима, не забуваючи інвестувати в бізнес.
Видання
Джерело: /users/1080