5 важливих етапів лікування чоловіків і жінок

У відносинах є 5 важливих етапів лікування, без яких відносини не мають майбутнього. Якщо пропущені деякі етапи, нічого не станеться до тих пір, поки ви дізналися уроки попередніх етапів.

1,1 км Атракціон. Чоловік знайомиться з жінкою, вона симпатична до нього, вона особлива до нього, але відчуває себе тим самим фізичним потягом до неї, як і до інших жінок. Фізична привабливість – енергія, яка надихає чоловіка. Це стосується не тільки молоді, але й людям будь-якого віку. Жінки так влаштовують, що приділяють маленькій увагу чоловічому вигляду, а саме його інтелекту і відповідальності.

Якщо це любов до першого погляду, то вона зробила її. Якщо це сталося за принципом: Я бачив його і відразу зрозумів! – робота жінки. Дуже велика помилка думати, що без переходу через фазу зв'язку вона може зустрітися з цією особою. Навіть якщо вона зустрілася з ним, вона проведе своє життя сумнівавшись, чи він є правою особою, адже в її серці вона буде розуміти, що це не було так просто. Не можна легко літати площину. Старший пілот часто має проблему після підйому літака - як висадити його зараз? Те ж саме стосується відносин, які не мають правого фундаменту. Цей рівень є основою майбутніх відносин.

2. Нетримання. Це обов'язковий і необхідний етап! Чоловік шукає жінку, а потім після перших перемог, він раптом відчуває себе як повна ідіот - і тепер я не хочу його зателефонувати. "Нехай це не її." Секрет полягає в тому, що людина повинна закінчити фазу сумнівів і продовжувати доглядати. А потім, після сумніву, перейдіть на стадію 3. У Жінки на цьому етапі повинні залишатися спокійними. Якщо він раптом зникне, не викликайте або дізнайтесь про відносини. Найсвіжіші питання жінка може попросити на цьому етапі: «Як ви відчуваєте про мене?» Він не знає відповіді на це питання. психіку людини виступає за принципом суспендерів - чим далі він відходить, тим більше сил він приверне. І на другому етапі виникає перша дистанція. Важливо для жінки бути спокійним, не напружуватися.

3. У При бажанні бути єдиним (г). Якщо чоловік правильно пройшов стадію сумніву, жінка не заважала йому з її дзвінками, і не покарала його, коли він нарешті назвав ("Я повинен називатися раніше, поїзд зліва"), він має гостре бажання зустріти тільки цю жінку, поглибивши це стосунки (це не означає фізичного застрахування, вона на цьому етапі може тільки погіршити відносини). Жінки зазвичай руйнують все, коли вони не дозволяють чоловіка сумніватися, і часто в 15-му році шлюбу чоловіка залишається в стані невизначеності.

4. Чоловічі відносини. Люди поглиблюють в життя і серця. Перед тим, що жінка легше приховати її негативні риси характеру, але на цьому етапі вже видно зворотну сторону монети. Якщо жінка на цьому етапі не може відкрити і стати себе, намагається добре виглядати, не показувати її негативні якості персонажа, емоції, тобто не довіряє чоловіка, то чи це ще не стадія. Жінки намагаються добре виглядати в очах чоловіка говорить про те, що вона не цінує цей зв'язок і не довіряє чоловіка. І так він знищує відносини, тому що пригнічення емоцій викликає їх накопичення і вибуху, що дуже небезпечно. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Але якщо ви станете себе швидше, це може призвести до розчарування.

5. Умань Залучення. Етап відносин, що передує шлюбу. Будь-яка шлюбна пара може уявляти себе на стадії залучення. Як чоловік, але в будь-який час ви можете розбити. Відокремлений розділ на цьому етапі ґрунтується на контексті «Я люблю тебе, але не достатньо жити з вами для життя». Ми можемо любити багато, але близьких, з якими ми можемо жити життя дуже мало. Це дуже поширена помилка, щоб подумати, що якщо я закохався в любові з цією людиною, то тепер єдина людина, з якою я можу підключити долі. Ми починаємо любити душу. "Чи знаєте, чому ви так багато розлучення?" Якщо ви завжди хочете подружити людей, які ви любите себе, і ми намагаємося любити людей, які ви приїжджаєте. Він може здатися абсурдом, але пройти всі етапи рапсументу, людина має шанс точно визначити, чи є близька людина, і навіть любити його.

Джерело: /users/104