Тофу - вегетаріанський сир

Вегетаріанський і відкритий до світу продуктів, які не зустрілися. Один з них - тофу.

ТофуЦе так званий соєвий сир (або сир сої). По суті, це не смакує ні. Саме тому, що процес приготування тофу є свого роду, як сир з молока.

Я не знаю нічого про tofu. Я випадково зустрівся з цим словом в книгах сучасних японських письменників, але з тих книг не про варіння, вони не пояснили, що це було. Я не хочу знати.

Коли я перший спробував tofu, я був дійсно розчарований. Я не мав ідеї, як його приготувати і вирішив його їсти. Майже безсмачні, без запаху – чому японська і китайська любов її так багато – це була таємниця для мене.

Тофу має нейтральний смак. І що спочатку здавалося б, як недолік для мене вийшов величезною перевагою, так як його нейтральність дозволяє нескінченно експериментувати в кулінарії різних страв. Тофу відмінно поглинає аромат і смак спецій, соусів і маринадів.

Навколишнє середовище Тофу не закінчується. По-перше, це джерело білка, який особливо важливо для людей, які приїдуть до вегетаріанської дієти або швидкого приготування. По-друге, це дієтичний продукт, який важливий для людей, які контролюють свою вагу і призводять до здорового способу життя. По-третє, тофу дуже легко приготувати і може служити основою для будь-якої страви, починаючи від основного і закінчуючи десертами.

Тофу може бути твердим і м'яким. Особисто я віддаю перевагу твердим. Можливо, найпростіший спосіб приготування твердого тофу полягає в тому, щоб зрізати його кубиками і обсмажити його до золотистої скоринки. В ідеалі, попередньо тримайте тофу в маринаді, такі як соус теріякі.

М'який тофу часто використовується при підготовці десертів і соусів. Дуже ніжний в консистенції і нагадує яєчний білок.

В цілому, для тих, хто ніколи не спробував цей продукт, я консультую Вам, щоб познайомитися з тофу в кафе або ресторані. Це дозволить відчути кулінарний потенціал сиру сої і стане стимулом для власних експериментів. Адже крім смаження, дофу Можна приготувати, туш, запікати. Крім того, існує безліч видів тофу з спеціями на продаж. Також є копчений тофу.

Я не можу уявити свою дієту без неї. Крім того, я так люблю його навіть в сирій формі, яка є найбільш вигідним способом споживання фу, так як всі його корисні властивості зберігаються.

На жаль, в Росії, тофу не дуже поширений і мало хто знає про це. Крім того, є деякі упередження до товарів сої, які повністю в варті.

Я зняв пляшки Старого Крава, заливав велику склянку віскі, намальованого льоду. Потім обсмажені скибочки тофу на високій вогнестійкості, перекидають її назад на тарілці, додають на тертці імбиру - і приймали до підвіконня, закуска на імбирному тофу. Мій гість, не кажучи вже про слово, працював з його щелепами. Я пропонував їй віскі, але вона відмовилася.
«Намагайся туфлі», вона запитала. Я кладаю залишилися скибочки в її пластині і відвертаю без закусок. й
Харуки Муракамі, Wonderland без гальм

Катерина Магранова:
Мені 27 років, 4 роки вегетаріанці і 2 роки веган. Відповідно, це залишає відбитк на кухні, на вибір виробів і рецептів. Для мене дуже важливо як смак страви, так і час його приготування. Навіть якщо рецепт дивний, але він займає 1,5 години, щоб приготувати, це не мій рецепт. Одна з моїх бажань - знайти товщину книги з назвою «3,000 веганські страви можна варити в 15 хвилин». На жаль, я ще не знайшов. Може бути в пенсії я це робити, коли у мене є достатній кулінарний досвід, і в даний момент немає часу.

Джерело: www.gastronom.ru