Весняна, догляд за здоров'ям!

Зовні вікна, сонце не досить яскраво, але дає більше світла і тепла. Розтоплення снігу, струмків, переплетених талінами на землі. Сире повітря і часто різке вітер. В природі все готують для пробудження.
По-різному, птахи поїдуть, більш радісні і активні. Але в цей час навесні, після довгої відсутності довгої кількості світла, невелике перебування в повітрі, іноді не збалансоване харчування, організм слабкий, ніж в інші часи року. Якщо у людини є хронічні захворювання, то особливо, потрібно звертати увагу на здоров’я.

Отже, покращуйте здоров'я навесні.

• Ми уважні Вам здоров’я, своєчасне світло харчування, не забудьте про баланс білків, жирів, вуглеводів. Не забудьте про вітаміни, мінерали.

• Отримай сон. Сонце, власне, дає здоров'я, не обробляється вночі, якщо ми працюємо вночі, то життєва енергія втрачається, що стійкість до застуди можна обговорити, якщо ви не отримуєте достатньо сну. Є багато статей про сон на сайті. Зробила мрію на час, щоб вона виглядала на інформацію, накопичила її і надала її.

• Ми проходимо в свіжому повітрі в нашому вільному часі, ввечері – це рух, це і кисень так необхідний для клітин, щоб виробляти гемоглобінову кров і перенести її в інші клітини.

• Не забудьте про народні методи лікування, в першу чергу, про лікарські трави! В будь-який час року поповнюється організм вітамінами і мінералами.

Зібрані, в найбільш вигідному сезоні для здоров'я, влітку, дозрівають, під ошатним сонцем, в них вбираються всі сили природи, і більше сили, які допоможуть зберегти, зміцнити, відновити сили тіла.

Пам'ятайте, що людина є частиною природи і це не розумно відгородити себе від неї! Необхідно компренувати силу цієї природи і жити з ним гармонія, а не як підкорювач, але за вдячністю, що є таке свіже повітря, яке навігує і заповнює вас свіжістю, що є сонце, яке дає світло всім живим речам, і світло життєдіяльності. Спробуйте жити в депресії і зрозуміти, що світло, ви будете шукати його в будь-якому прояві природи. Життя в гармонії з природою, з собою, з навколишнім суспільством – це велике мистецтво, це гармонія, це задоволення від життя, радості. У такому стані людина не хвора!

Габаритний зображення

• І все ж, якщо ви хворіли, у вас є недуги, потрібно лікувати. Звичайно, є ефективні ліки. Але не всі лікують хімією, перетворюючи на традиційні, нестійкі форми лікування.

• Є народні методи лікування, які допомагають впоратися з застудними захворюваннями, або хтось не може через протипоказання застосування медикаментів. І так в комплексному лікуванні застуди, грипу, використання народних методів лікування допоможе швидке відновлення.
• Я використовую його для зниження температури тіла.
(особливо діти), потираючи руки і ноги горілкою, температура буде скидати. Так само не вдається з великою дозою спирту, всмоктується в шкіру, досить дві ложки.

• Половина кора замість аспірину.

Одним з найбільш ефективних засобів для зменшення температури є коротка верби. Він також відомий як природний аспірин. столова ложка подрібненої кори залити 300 мл окропу, кип'ятити 10 хвилин. Візьміть при температурі 1/3 склянки 3 рази на добу.

• Квіткові квіти

Лімовий колір має светр, антипіретичний і бактерицидний ефект. У столовій ложці лляних квітів залити склянкою окропу, дати настоятися 20 хвилин, процідити і пити як чай на 1 склянку тепло.

• Напій ще кислий, злегка змащений компотами, що вживаються чорною смородини, малиною, червоною смородини. Пленти пити допомагає звільнити організм від патогенних токсинів, вода допомагає встановити більш активний обмін речовин. Вода є невід'ємною частиною життя людини, як легкий і свіжий повітря. І не існує більш важливих засобів для очищення організму, ніж вода. Пити його проціджують, кип'ятять, структуровані, очищають.

• Якщо ви відчуваєте себе хворим, пити три склянки чистої води в короткий період часу, а потік не може продовжуватися.

• Є дуже ефективний спосіб запуску холоду - прогрійте ноги на ніч в гарячій воді ввечері перед сном, а відразу перейдіть до місця (але не при підвищеній температурі). Ви будете здоровими вранці.

• Корисна пряжка!

Залийте столову ложку тонких подрібнених гілок пряжки (вони можна вирізати в будь-який час року) 1,5 склянки окропу, кип'ятити в закритому посуді протягом 15-20 хвилин, дати настоятися, загорнути, 2 години і процідити. Пити вночі в невеликих шпильках. Цей інструмент допомагає особливо добре в початковій стадії грипу, знижує температуру і полегшує загальний стан.

Ви не знаєте!

Джерело: zdravclub.ru