272
Оксамити в саду - корисні і красиві
Дві роки тому, я сказав вам про ці дивовижні квіти. І сьогодні, любительська квітка вирощує Лідія Панфілова розповість про вигідні властивості оксамиту і як вона вирощує їх з насіння. Ось що вона пише:
Моя улюблена садова квітка оксамитові оксамитові оксамитові вироби. Надзвичайно красиві оксамити будь-якого кольору - і жовтого, коричневого і помаранчевого кольору.
Про деякі цінні якості цієї рослини знають люди. Наприклад, в квітах всіх відомих видів квітів оксамитів є речовина кваркетагетин, який абсолютно нешкідливий для людини. Застосовується для кольорового тіста, желе, желе, заливки, олії та інших продуктів, що дає їм золотисто-сонячний колір.
Всі рослини квітів оксамитів мають найсильніші інсектицидні властивості. Більшість всіх, різнобарвних видів оксамитов виділяється в цьому відношенні. У садовому будинку можна повісити мухи та інші комахи. Тепер вони почали вдатися до допомоги оксамитів, коли необхідно захистити садові клумби від таких відомих шкідників, як попелиці, капуста, нематоди, паразитують на полуниці і картоплі. Для цього квіти висаджують серед вирощування томатів, капусти та інших рослинних культур, каркасних клумб з ними, а іноді і цілих зон.
Говорячи про корисні властивості оксамитових оксамитових оксамитових оксамитових оксамитових оксамитових оксамитових оксамитових оксамитових оксамитових оксамитових оксамитових оксамитових рослин не можна сказати про лікарське застосування цієї рослини. Водна настій оксамитових квітів, а точніше, їх квіткові кошики, в народній медицині визнана піт магазином, сечогінним і антельмінтичним (одна столова ложка сушених квітів необхідно залити склянкою звичайної води і наполягати близько 8-10 годин в водяній бані). Ця настій називається «інфузією африканських квітів».
Ви помітили, як дивують запах квітів? Їх характерний сильний гіркий аромат нагадує запах глистівної деревини. Ефірні масла деяких видів оксамитових виробів служать початковою сировиною для компіляції новітніх парфумних композицій, ці масла також використовуються в милому виробництві, що використовуються при виготовленні східних солодощів.
На мій перший візит до саду я ніколи не забуваю звернути увагу на цю дивовижну квітку. Я вирощую сам розсаду, і зробив це дивно просто. На ранньому весні я сіяю насіння на глибину 1-2 сантиметрів в пазах в вологому грунті і покрийте посадковий майданчик на тиждень або з старим поліетиленовим пакетом або склом. Після тижня з'являються перші пагони. Рослина швидко набирає міцності, а в середині або наприкінці травня я висаджує оксамитові оксамитові оксамитові оксамитові оксамитові оксамитові оксамитові оксамитові оксамитові оксамитові оксамитові оксамитові оксамитові. Вони прекрасно переносять пересадку, і в будь-якому віці, навіть коли цвітуть. Через два місяці після появи розсади рослини цвітуть. Насіння оксамитів зберігають їх проростання протягом 3-4 років.
Обов'язково висаджувати оксамиту! Вони прикрасить ваш сад, принесе значні переваги, а крім того, не вимагають багато уваги: вони не швидкості до кількості вологи і ґрунтових умов, швидко ростуть, стійкі до посухи і тепла, до хвороб і шкідників.
Джерело: ayatskov1.ru