Британський психотерапевт на перекриття

У семінарах та книгах Гіллян Рілі вже допомогли тисячам людей впоратися з проблемою переїдання, значно покращувати здоров’я та покращувати самооцінку. Його методи розроблені для тих, хто зайва вага, і для всіх, хто стрибає з одного раціону в інший, але знову і знову зламається і переїдає.

У своїй книзі Eat Less. Стоп перекриття. Riley розповідає про те, як через свідоме ставлення до харчування і збільшення самооцінки, можна повернути гармонію і легкість у відносинах з їжею. Вона аналізує докладно основні причини переїдання, втрата ваги пастки і дає ефективні практичні поради. Цей пост містить книги Гіллян Рілі про заборони, чесність, культурний вплив та аномальні норми.

Про бажання схуднути

«Коли ви тільки подбаєте про скидання фунтів, дуже важко підтримувати рівень хорошої мотивації, адже незалежно від того, наскільки гідні ви їсти, ви завжди будете мати дні, коли ви отримаєте на виворітній нозі і ви думаєте, що ви жир і жир». Чи може це сприйняття реальним або уявленим, це може бути Ваше почуття успіху дуже флотує і недовгове. Коли ви тільки подбаєте про скидання фунтів, ви ніколи не досягнете своєї мети, частково тому що немає обмежень до неї (Англійська мова не повинна бути занадто багатою або занадто стрункою), частково тому що ви боїтеся, що ви не будете тримати результат. Це дуже крихке досягнення. Найголовніше, орієнтуючись на втрату ваги дозволяє ігнорувати шкоду, яка переповнена робить ваше фізичне і психологічне здоров'я, життєве життя і вашу самооцінку, як ви не повинні нічого спільного з тим, як ви шукаєте.

Виставки

«Ми всі знаємо, що заборонені фрукти солодкі, але, на жаль, це не фрукти, які заборонені, коли ми обмежуємо себе, але жир, сіль, і оброблені та вишукані продукти». Якщо ви думаєте про їжу, як заборонені, коли ви відмовляєтеся від неї, ви відчуєте, і це дуже схоже на почуття, що ви покарали. Так їсти цю їжу для вас буде солодким, ніж морква, це дасть вам відчуття свободи і винагороди, принаймні, при цьому ви росите її.

Якщо ми можемо думати про зелені як щось заборонено, ми думаємо про це як делікатність, адже ми завжди хочемо, що ми не можемо, не повинні, або не повинні мати. Ми робимо це, тому що нам потрібно знати, що ми вільні. Найгірше, що може статися до людини, є вимушеним загостренням, не дивно, що ми не схожими обмеженнями і непристойно повстані проти них. Це глибоке, інстинктивне залучення заборонених фруктів додає сили до бажання переїсти.

Секрет успіху - це свобода вибору, але коли ви дозволяєте собі свободу вибору, пам'ятте наслідки ваших вибору, пам'ятайте про повну картину того, що ви дійсно обрали. Деякі продукти, які ви обираєте, покращать здоров'я, інші погіршать його. На відміну від мислення їжі, як “припустимий” або “заборонений”, думають про вибір, які ви робите, щоб скористатися або завдати шкоди здоров'ю. ?

Про справжню самооцінку

«Автентична самооцінка – це дуже приватна, дуже особиста. Це означає, що ви поліпшите його, в той час як ви дізнаєтеся, щоб дати меншу вагу іншим людям думки про вас. Зробіть свою самооцінку більш важливим для вас і вашої ваги менш важливим. Тільки після того, як ви зможете поставити свою думку про себе попереду думки інших на тій же темі.

Ваш зовнішній вигляд — це розміри і форма вашого тіла — не завжди буде важливим для вас, як шахта – мені. Я просто говорю про пошук речей з різних перспектив. Чим більше ви потурбуєте про поліпшення власної думки, незалежно від того, скільки ви важить, тим більше ви будете контактувати з мотивацією, яка буде рухатися гори.

Вплив ЗМІ

Зображення тонких жінок дивляться на нас з прес- і телевізійних екранів, але ці зображення не контролюють вашу поведінку. Тільки ви можете контролювати свою поведінку. Правда полягає в тому, що багато жінок вдається зробити останні зміни в їх шляху їжі, а їх культура не змінилася. Вони змінилися. Багато людей, які звикли до їжі або наркотиків, як правило, знайти щось або хтось, щоб відлякувати за їх важкостілля, і це просто розмиті речі, які далеко від вас, які не під контролем. Свобода і правда, що ви можете контролювати, як ви їсти, в будь-якій культурі, в будь-якому середовищі.

Про чесності.

«Дякую себе. Якщо один з твоїх, ви захищали вас, змушуючи вас зробити щось, що ви раніше пошкодили, або завдати шкоди здоров'ю, я сумніваюся, що ви значно цінували і поважали цей друг. Коли справа доходить до їжі, ви зможете скористатися цією діяльністю протягом тривалого часу і в мірійських шляхах. Нерідко мій однокласник розкажуть, що вони регулярно купують пакети шоколаду «для дітей», щоб вони повністю з'їсти їх на пару днів пізніше. Вони лежать собі, і болить свою самооцінку.

Навіть якщо ви станете трохи більш чесним з собою, ваше почуття особистої цілісності і чистоти буде небесним Рокетом, і це буде Ваше самооцінка. Ви просто повинні зробити те, що ви вірите, зберегти те, що ви обіцяєте, і розповісти собі правду.

Коли справа доходить до їжі, навіть не дозволяйте собі «безневинне лежати» як «А, просто один прикус, просто цей раз». Ваша патологічна залежність від їжі підтримується лежачи всіх сортів і сортів. Права – запорука свободи.

р.

Про аномальні норми

«Наша культура заохочує переїдання. Харчова промисловість в основному стурбована рекламними продуктами, які, як правило, означає звикання їжі, продукти харчування високо в жирі, цукру, борошна і солі, а не здоров'я. «Здоров'я» – це хороший рекламний тактик, але це не зазвичай «чуттєво здорові продукти харчування. й

Реклама та публічна доступність роблять товари, які розвиває наркоманію, «нормальний», щось звичайне. В результаті багато хто з нас важко їсти, не в змозі оцінити різницю, або зовсім не турбується про різницю між сумкою хрусткий картоплі і свіжим яблуком.

Так як поведінка прийнятна в нашому середовищі, не означає, що це не шкідливе середовище. У багатьох країнах вважається нормальним димом і так багато хто курить там, що це буде дивно, якщо ви не курити. Це не означає, що такі курці не є наркозалежністю, це просто означає, що ця форма наркоманії переноситься.

Серед ваших близьких можна нормально їсти смажену картоплю щодня. У вашій сім'ї може бути ідеально нормально, щоб закінчити кожну страву з варенням чаю або шматочком солодкого торта. Так що кожен на столі не означає, що це не звичаї. ?

Думки інших

«Особливі люди хочуть схуднути в основному, щоб отримати затвердження інших. Особливо це стосується жінок, адже в нашій культурі заохочується і заохочується, але для багатьох чоловіків це головна мотивація.

Це правда, що більшість людей знайдуть тонкі тіла більш прийнятні, ніж скупчення сливу жиру на двох ногах. Ця проблема полягає в тому, що при поліпшенні вашого зовнішнього вигляду є Вашим основним, якщо не ваш єдиний, мотивація для поліпшення вашого стилю харчування, ви даєте меншу вагу для глибокого особистого джерела самооцінки: власний погляд на себе, незалежно від думки інших. І коли мова йде про контроль психологічної залежності, глибоко особисті джерела самооцінки надають людині набагато сильніше і ефективніше мотивації, ніж думки інших. ?

Джерело

Джерело: /users/1081