Корисні напої для краси і здоров'я шкіри

У цій статті я хочу виділити напої, які найбільш благодійно впливають на організм людини.

Перший напій морквяний сік. Містить каротиноїди, які в організмі перетворюються в дуже необхідний для нормального життя вітаміну А. Цей найбільш важливий вітамін впливає на акутію нашого бачення, також красу шкіри, а не менш важливо, стан слизових оболонок органів травлення і дихання. Крім того, морквяний сік має високий вміст фолієвої кислоти і калію, також необхідний для нашого тіла, здатний відмінно нормалізувати свою роботу.

Другий дивний напій зелений чай – найкращий екстракт для тіла і обличчя. Зелений чай має ранні загоєння і тонізуючі властивості, швидко справляється з набряком і добре зволожує. Представники красивої половини людства, які мають чутливу шкіру обличчя, які не можуть перенести тверду воду, що тече з крану, дуже корисно мити настій такого чаю. Для поліпшення комплексності і позбавлення від нездорової ніжності рекомендується протерти обличчя попередньо замороженими зеленими кубиками чаю з ранку після миття. У домашніх умовах можна також приготувати маску з чайного заварювання для поліпшення шкіри. Для цього необхідно нанести теплі листя чаю на марлеву серветку, акуратно нанести її на обличчя і залишити на 25-30 хвилин.

р.

Третя пити королівське молоко, яке просто не можна ігнорувати. Довгий помітив провідні косметичні компанії та на його основі роблять сиропи та коктейлі. Це, без сумніву, дорогоцінний продукт бджільництва. Молоко втирають з певних залоз молодих бджіл. Його дивовижними властивостями були здогадані з дотриманням бджіл, які годують йому все своє життя, і життя якого завдяки йому, стає набагато довше, ніж інші «Що гірше бджіл?» науковці думали, і продовжували експеримент. Виявилося, що цей напій просто створений для здоров'я і краси. Має благотворний вплив на нервові та ендокринні системи, зберігає констанцію складу крові, уповільнює процеси старіння внутрішніх органів і шкіри, тому часто використовується при нутриці. Утеринове молоко рекомендується використовувати з медом, який висить гірко-солодкий смак.

У висновку я скажу, що не можна вірити в себе, і потрібно звикати до всього поступово, інакше замість матової шкіри і рум'янки ви отримаєте тільки депресію. Дуже дякую!

Джерело: zdorv.ru