У будь-якому випадку існують правила побудови відносин з чоловіками, і вони повинні бути відомі так, щоб не зробити зайвих помилок. Якщо ви вірите правильно, людина називає вас і запрошує вас. Якщо дівчина каже себе та інші, що він «право боятися від прихильності» або «не готовий до відносин», є два варіанти: чи дівчина не приваблива у всіх, або, швидше за все, вона поводиться неправильно з ним. Якщо ви хочете одружитися, як ви хочете?
Ви завжди спокійні і щасливі всередині.
По-перше, ви завжди будете щасливими. Після того, як ви можете бути приємними молодим чоловіком, один класний, але це не змінює головне: Ваш внутрішній "добрий", внутрішній благополуччя. Ви завжди будете щасливі очі і сонячна посмішка. Ви ніколи не скаржаєте, ви ніколи не отримуєте. Не варто говорити нікому. Ви завжди поважаєте ввічливо, як Королева Англії, оточена хорошими предметами.
Друга - це те, що ви подбаєте про ваш зовнішній вигляд і подивитеся на відмінно. Ви не маєте шкідливих звичок (це вже правда?), це несумісне з вашим завданням. Ви правильно харчуєтесь, ви берете на себе чудову фігуру, ви завжди одягаєте жіночну, акуратну, яскраву і смакову. Ви знаєте деталі цієї науки краще, ніж ми робимо. Ми про відносини. Ну,
Третя і головне, що ви лікуєте чоловіків добре, але ви не захотіли маррі, не закоханих з ким-небудь і не дуже зацікавлені у відносинах. Всі деталі.
Перше, що ви добре лікуєте чоловіків. У вас є позитивний погляд на життя, який ви шукаєте людей та чоловіків, зокрема. Ви не любите скаржитися, ви не вимкнено, ви не плануєте помсти на будь-якому, чоловіки не кози або холдери, ніхто не зраджує вас - і так далі, все дрібно. Всі права? Вивчайте цю фразу і забути її назавжди! По-друге, ви не хочете одружитися. «Я хочу одружитися». Для чоловіків це слово звучить абсолютно різним, ніж він звучить для дівчат, він звучить до них так само, як і для дівчат, це буде звучання від чоловіка «Я хочу жінки». «Я хочу одружитися» як «Я хочу бути на чоловічій шиї, тому він може допомогти мені і піклуватися про мене». Що ж, якщо ви колись скажете: «Особливості, ви завжди хочете мати близьку людину, яка може подбати про те, що ви можете побудувати щасливі відносини!» Вміст є однаковим і привабливим. Хороший назальний клік! Тепер він буде виглядати на ній з інтересами і серйозністю! Третя і найголовніша річ, що ви не проти відносин з чоловіками, але це більше для чоловіків, ніж для вас. Чудова стратегія – це «іце і вогонь», коли ви легко перейдете до теплого і інтимного зв’язку, але будь-які претензії чоловіка на вас (наприклад, «Що ви є моє майно») ви зупинитеся в корені. Якщо вам подобається людина, чому не буде теплою і відвертавшись з ним, чому б не взяти долоню в руці або покласти руки на грудях, звинуватити його з якоїсь дрібниці? Це обіцяє чоловіка майбутнім теплом і радості, але якщо він прийшов сьогодні не поголені або він виглядає нудно, бігти подумливо з спиною пальцями на грудях і сказати серйозно: "Ви не в настрої сьогодні." Зустрінемо знову, коли ви отримаєте мені! Ви не залежить від своїх рішень, у вас є життя, яке підходить вам досить добре, і ви можете легко «записати чоловіка на носі», якщо раптом він показав не менше деталей. Це один з найважливіших точок вашої тактики: тримати себе таким чином, що людина більше цікавиться відносинами, ніж ви. Чому так важливо? Чоловіки не люблять жінок, вони мисливці за природою. Реальні чоловіки не потребують легкої преси, вони повинні досягти і підкорювати. Жінки, які називають чоловіків, просять їх на датах, «ідентично» купують два квитки на шоу, або пропонують займатися сексом на першій дати, роблять чоловіків їх амбіції і мисливського інстинкту. Чоловіки народжуються, щоб бути мисливцями, вони повинні переслідувати прейзі - інакше їх інтерес віддає. Як сказав Боб Марлі, «Якщо це дивно, що це не буде просто.» А якщо це можливо, не буде смачним. Якщо вона коштує, не дайте. А якщо ви віддаєте, то не варто. По суті, будь-хто болить вас. Ви просто повинні знайти когось, що варто страждати. й
Головна
Джерело: /users/87